facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wiezorgt uitzendbureau

Info

Wij, Wiezorgt!, zijn een jonge landelijke werkende organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de Zorg en Welzijn.

Geschiedenis

De zorgvraag van cliënten is de enige reden voor het bestaan van organisaties binnen de zorg- en welzijnsector. Voldoen aan die vraag is dus essentieel. Wie Zorgt! biedt zorginstellingen de zekerheid dat zij hun cliënten nooit teleur hoeven te stellen.

Onze filosofie
Wie Zorgt! stelt haar medewerkers en cliënten centraal. Allereerst verdiepen we ons in de zorgvrager, een uniek mens of een unieke organisatie met een unieke zorgbehoefte. Daarnaast is ook de bijzondere behoefte van de zorgverlener als medewerker voor ons van groot belang. Immers, wie met plezier werkt, kan bergen verzetten!

Landelijk specialist
Wie Zorgt! is een landelijke specialist op het gebied van zorg en welzijn. Als intermediair koppelen we zorgmedewerkers aan zorginstellingen. Daarbij hebben we een brede focus. Veel organisaties zijn niet alleen op zoek naar verzorgend personeel, maar ook naar andere aan zorg en welzijn gelieerde functies. Hierin kunnen wij uiteraard ook voorzien.

Onze staf
We hebben ruime ervaring in de zorgsector, al onze medewerkers hebben hun sporen in deze veelzijdige sector verdiend. Ze zijn of afkomstig uit de zorg, of beschikken over ruime ervaring in deze branche en spreken hierdoor de taal. Zo zijn zij in staat om te allen tijde de meest geschikte medewerker bij de juiste cliënt te plaatsen.












"Wij zijn een gedreven en ambitieuze speler op het gebied van advies, opleiding en arbeidsbemiddeling in de zorg en welzijn. Door onze brede ervaring kennen wij de branche en spelen wij in op de behoeften.Wij kennen het belang van de juiste persoon op de juiste plaats. Door middel van persoonlijke gesprekken komen wij tot een passend advies en de ideale match tussen werkgever en werknemer.Door onze centrale posities in het noorden en oosten van Nederland zijn de lijntjes kort en de mogelijkheden groot. Hierdoor kan uw cliënt ieder moment rekenen op de juiste zorg."
Adres: zuideinde 19, Meppel
Telefoonnummer: 0522243238
Stad: Meppel
Route: zuideinde 19


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Herintreden zorg Friesland, Herintreders zorg gezocht, Zorgwerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Nieuwe Zorg Thuis De Nieuwe Zorg Thuis 397 meter Veel slechte ervaringen... Ik heb voor ze gewerkt. Je mag het allemaal maar lekker ze...
Stichting LOOP Stichting LOOP 854 meter Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie
Focus-Jeugd & Gezin/ Focus-Mens & Werk Focus-Jeugd & Gezin/ Focus-Mens & Werk 1 km Een slecht georganiseerde maffia, elke bestuurslid vertelt weer andere leugens en ze ...
Stadtmüller Orthopedie Stadtmüller Orthopedie 2 km Schoenen maak je voor mensen, niet alleen voor voeten. Vanuit Meppel: Douwenmaat 5 Kl...
Recensies
Als je werk zoekt in de zorg : ga eens praten met de mensen van Wie Zorgt. Zij helpen je een leuke, passende baan te vinden. Vaak met mogelijkheden tot een vast contract en/of een opleiding. Even bellen en een praatje is zo gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid