facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wies Sanders Uitvaartbegeleiding

Wies Sanders Uitvaartbegeleiding

Info

Een uitvaart is een moment om blijvend te herinneren. U mag rekenen op mijn aandacht en advies in de voorbereidingen op een passend, persoonlijk afscheid.



"De dood hoort bij het leven. Dat is de enige zekerheid die we hebben. Het verdriet om het verlies van uw geliefde, uw kind, uw dierbare is desondanks groot.De emoties van de nabestaanden in de dagen na een overlijden kunnen zo intens zijn dat elk detail een bijzondere betekenis krijgt. Juist in die emotionele sfeer is zorgvuldigheid bij de organisatie van de begrafenis of crematie belangrijk.Wies Sanders biedt overzicht en rust en helpt u met het regelen van een Puur Persoonlijke uitvaart. Hierbij rekening houdend met ieders budget, ingetogen, intiem of juist meer uitbundig, maar altijd op een stijlvolle manier.Wies Sanders werkt voornamelijk in de regio Almelo, maar daar waar nodig ook met hart en ziel in heel Twente."
Adres: De Pelikaan 13, 7609 TH Almelo
Telefoonnummer: 0546853085
Stad: Almelo
Route: De Pelikaan 13
Postcode: 7609 TH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Erik Korte Uitvaartverzorging Erik Korte Uitvaartverzorging 543 meter Top team, met een goed inlevingsvermogen en alles is bespreekbaar. Een aanrader
Recensies
Wies Sanders heeft het afscheid van de liefde van mijn leven heel persoonlijk en onvergetelijk gemaakt. Sterk maatwerk buiten de gebaande paden. Betrokken, warm en een goed oog voor detail, van drukwerk tot en met ceremonie,. Uitstekende regie met ruimte voor eigen inbreng, op een heel prettige en zeer professionele wijze.
Op de Nationale Dodenherdenkingsdag 4 mei 2019 hebben we afscheid genomen van mijn schoonvader in een zeer bijzondere afscheidsbijeenkomst in crematorium Borne. Door Wies is dit op een zeer bijzondere, zeer betrokken wijze gerealiseerd. Haar professionele en daarbij zeer persoonlijke benadering heeft er toe bijgedragen dat we een zeer bijzondere, onvergetelijk afscheid en loslaten hebben mogen meemaken. Een dag die ons allen heel lang zal bijblijven. Lieve Wies, van harte bedankt voor jouw zeer bijzonder werk!!!
Wies heeft ons na het overlijden van onze moeder heel fijn bijgestaan. We hebben een prachtig afscheid gehad mede door de ideeen van Wies. Ze was makkelijk benaderbaar en heel persoonlijk! We hadden geen mooier afscheid kunnen bedenken
Met zorg en liefde verzorgde Wies alles rondom de uitvaart van onze moeder. SAMEN hebben we het afscheid, een zo’n verdrietig moment in je leven, prachtig vorm kunnen geven. Het waren dagen met een traan en een lach, maar ook dagen met een gouden randje..... Dank.
Dankzij de ontzettend warme persoonlijke begeleiding voor en na het overlijden van Benno koester ik de fijne herinneringen aan die moeilijke periode.
Wies is een uitvaartbegeleider die kans ziet om van een begrafenis of crematie een gebeurtenis met een goud randje te maken. Heel knap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid