facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wiersma-Vloeren

Wiersma-Vloeren

Info

In 1990 ben ik, Meent Wiersma begonnen in de Parket en Houten vloeren branche

Geschiedenis

Verkoop, leggen, schuren, en renoveren van parket en planken vloeren.Voor de verkoop kunt u terecht op afspraak. Eventueel is er ook de mogelijkheid om bij u thuis langs te komen met show modellen. Bij het schuren komt nauwelijks stof vrij. En kunnen alle geschuurde vloeren in elke gewenste kleur worden aangebracht.
A-klasse kwaliteit vloeren
goede service
persoonlijk advies
eenmanszaak hierdoor scherpere prijzen

Adres: Feartswal 11, 9281 XJ Harkema
Telefoonnummer: 06 5138 37 19
Stad: Harkema
Route: Feartswal 11
Postcode: 9281 XJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Spitkeet De Spitkeet 2 km Erg leuk museum. Klein maar zeer interessant. Ontwikkeling van oa de sociale woningbo...
Recensies
Bij de aankoop van ons nieuw huis was in eerste instantie het idee de gedateerde in blok gelegde donkere rood-bruine afromosiavloer eruit te halen... Maar wat zijn wij blij dat we Wiersma Parket hebben gevraagd of er nog iets anders mee te doen was. Meent heeft onze vloer omgetoverd tot een prachtige houten vloer met een eigentijdse uitstraling. Wiersma Parket werkt netjes en het resultaat is geweldig! Een Een vakman die doet wat hij belooft!
Zeer tevreden over het werk van de firma Wiersma. De vloer ziet er weer als nieuw uit en de heren hebben keurig gewerkt.
Super gedaan. De eikenhouten vloer is als nieuw geworden. Goede service en afspraken.
Reageert snel op mail of app. Prima afspraken met Meent te maken, de samenwerking is heel prettig. Er wordt hard gewerkt en het resultaat is prachtig. Wij zijn heel tevreden en blij dat we met hem in zee gegaan zijn. In één woord super!
Meent heeft onze vloer zo ontzettend mooi gemaakt. Dacht goed mee. Gaf goed advies. Reageerde snel. We zijn heel blij met onze geschuurde, gecoate vloer.
Vandaag zijn de mannen van Wiersma Parket bij ons geweest, super service en ze waren in een ochtend klaar bij ons. Nu wachten tot de vloer gedroogd is. Bedankt mannen!
Vloer is prachtig geworden vakwerk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid