facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wielertrainer.com

Wielertrainer.com

Info

Trainingsbegeleiding, uitgebreide inspanningstesten en sportvoedingsadvies voor renners en rensters van beginners tot profs.

Geschiedenis

www.wielertrainer.com

Inspanningstesten

voor wie?

- Sporters die willen beginnen met wielrennen en op een verantwoorde manier van start willen gaan.
- Renners die een extra stap willen maken op wedstrijdniveau.
- Wielrenners die voor een gericht doel willen gaan trainen, zoals alpe d’huzes, de Marmotte of andere grand fundi’s

Trainingsbegeleiding

Samen met jou stel ik een trainingskalender op. Op deze kalender staan alle doelen, waarbij we ook rekening houden met jouw privé leven, deze combinatie zorgt ervoor dat je flexibel kunt trainen.
Alle bestanden staan op Google Drive, makkelijk toegankelijk op elk device. Elke week een nieuw trainingsschema aan de hand van je inspanningstest.

Voedingsadvies

Your body is a strong machine, but you have to use the right fuel!
Wij bieden hulp bij:

- afvallen
- gewichtsbehoud
- voeding in wedstrijden
- voeding voor een goed herstel
- voeding bij intolerantie en allergieën
Als er lichamelijke klachten zijn kan aan de hand van bloedonderzoek worden bepaald of er sprake is van tekorten. Ook hiervoor krijg je dan ook een specifiek voedingsadvies.

Kracht- en corestability training

- Krachttraining is voor wielrenners één van de moeilijkste trainingsvormen omdat er renners zijn met eigen specialisme (sprinter, tijdrijder en klimmer) en dat bepaalt hun trainingsvorm.
- Zonder core stability geen stabiliteit in de kracht die je overbrengt op de pedalen, gevolg krachtverlies en blessures aan bijvoorbeeld rug en knieën.
Kracht en core stabilitie moeten dus in de juiste verhoudingen aanwezig zijn en dus ook op de correcte manier getraind worden.



"Centrum voor Testing, Training en Voeding. Speciaal voor wielrenners!"
Adres: middelweg4a, 5253CA Nieuwkuijk
Telefoonnummer: 0639799666
Stad: Nieuwkuijk
Route: middelweg4a
Postcode: 5253CA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 15:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 15:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Personal trainer wielrennen, Trainer wielrennen gezocht, Coaching wielrennen, Opleiding Wielertrainer, Trainingsbegeleiding, Persoonlijk trainingsschema wielrennen, Trainer B Wielrennen, Personal trainer Tessenderlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundigenpraktijk Samen Verloskundigenpraktijk Samen 150 meter Prettige, deskundige en persoonlijke begeleiding. Goede voorlichtingsavonden!
Ottobock Benelux Ottobock Benelux 478 meter Kwaliteit is helemaal niet in verhouding met de prijs. Doen net alsof ze goud verkope...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid