facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wielerhuis de Pedaleur

Wielerhuis de Pedaleur

Info

Wielerhuis de Pedaleur in Doetinchem is een specialist op het gebied van sportieve fietsen.

Geschiedenis

Wielerhuis de Pedaleur in Doetinchem is een specialist op het gebied van sportieve fietsen. Al sinds 1989 hebben we het allermooiste en allerbeste op race- mountainbike-, hybride- en trekkinggebied in huis. We onderscheiden ons vooral door onze grote showroom van 2000 m², onze passie voor het fietsen, onze professionele werkplaats en onze zeer persoonlijke aanpak.

Als specialist vinden we dat we u uitgebreid moeten informeren en daar nemen we dan ook ruim de tijd voor. Uiteindelijk willen we dat u uw kilometers met de juiste fiets gaat maken.

Een ander belangrijk onderscheidend vermogen vindt u op onze kledingafdeling. U treft daar een zeer ruime collectie aan met een speciale afdeling voor vrouwen. Over onze ladies only afdeling leest u op deze site onder het gelijknamige hoofdstuk meer.

Maar natuurlijk ontmoeten we u het allerliefste in onze showroom. Daar ziet u pas echt wie we zijn en waar we voor staan. Alvast hartelijk welkom bij Wielerhuis de Pedaleur in Doetinchem.



"Pedaleur Bikes is dé specialist op het gebied van fietsmobiliteit. Met een ruim assortiment aan hoogwaardige fietsen en accessoires is Pedaleur Bikes niet meer weg te denken uit de regio. Of je nou op zoek bent naar een e-bike, vouwfiets, racefiets of mountainbike: vanuit onze winkels in Doetinchem, Velp en Arnhem, bieden we jou de mooiste merken en ultiem fietsgeluk. Niet voor niets hebben onze medewerkers een gedeelde passie: Creating Happiness."
Adres: Doetinchemseweg 71, 7007 CB Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: +31 314 330 921
Stad: Doetinchem
Route: Doetinchemseweg 71
Postcode: 7007 CB



op zoek naar gerelateerd: Pedaleur Doetinchem openingstijden, Pedaleur Mountainbike, Pedaleur onderhoud, Le Pedaleur kleding, Gravelbike Pedaleur, Fietskleding Doetinchem, Racefiets specialist, Pedaleur fietsbroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shimano-Ebike Shimano-Ebike 7 meter
Halfords.nl Halfords.nl 2 km Fiets hier naartoe gebracht om achterband te laten vervangen originele fabrieksbrand ...
Enfietsen Enfietsen 2 km Als je het hebt over service en klantvriendelijkheid! Dan moet je niet verder zoeken,...
Te Kampe Tweewielers Te Kampe Tweewielers 3 km Slechte service ooit gekregen bij een fiets bedrijf! Fiets blijft 6 weken in de fiets...
Fluit Tweewielers Fluit Tweewielers 3 km Geweldige service,Geweldige fietsen, en Geweldig Gezellig Personeel. In een woord GEW...
Stella Fietsen Stella Fietsen 3 km Snel en goed geholpen door de monteur met verstand van zaken voorlopig kan ik weer v...
Recensies
Tijdens het fietsen zijn de bouten van de zadelpen van mijn Koga afgebroken. De fiets is 2,5 jaar oud. Aangezien het een flinke smak was gevraagd om de fiets even na te kijken of er geen verdere schade was. Zadelpen is vervangen, fiets is nagekeken. Rekening van bijna 95 euro. En opmerking erbij dat zoiets nou eenmaal wel eens gebeurt. Nou ik mag toch hopen dat dat niet nogmaals gebeurt.
Twee bestellingen geannuleerd vanwege niet beschikbare voorraad. Tijdverspilling en geblokkeerd geld. Het duurt ongeveer 4 dagen voordat ze je vertellen dat ze de producten niet meer op voorraad hebben en nog eens 5 dagen voordat ze je geld terugkrijgen, gedurende al die tijd verdwijnen de andere tijdelijke aanbiedingen die beschikbaar zijn op andere serieuze sites.
Nemen de tijd voor je,had een probleem met carmin installeren nam alle tijd er voor. Service is er altijd goed.
Top ervaring!!… Vandaag met veel plezier mijn nieuwe fiets mogen ophalen. Na een bezoek aan de goed verzorgde winkel waarbij er alle tijd werd genomen voor het geven van het juiste advies werd bij het afronden van de koop aangegeven dat de levertijd een aantal maanden zou bedragen, dit werd op voorhand gecommuniceerd en ik werd hier tussentijds netjes van op de hoogte gehouden. De fiets stond netjes gepoetst klaar met daarbij een gepersonaliseerd welkom en felicitatie. Onder het genot van een goede kop verse koffie werd de fiets mij netjes uitgelegd en werden de laatste details betreffende afstelling op mij als gebruiker aangepast. Tom en alle ander medewerkers van team Pedaleur bedankt voor deze ervaring.
Slechte reparaties aan nieuwe mtb, zeker 6 keer terug moeten komen en dan krijg je te horen dat er een echte monteur naar gaat kijken, ook de koop terug draaien ging erg moeilijk. Eigenaar wilde in eerste instantie alles met een tegoedbon afdoen. Hier haal ik nooit geen fiets meer !!!
Bezorging en leveren van de fiets gaat heel vlot en naar tevredenheid. Maar als er iets mee aan de hand is binnen een jaar dan geven ze niet thuis en moet je in de buurt van je woonplaats op zoek naar een oplossing. Helemaal geen goede after service.
Ik heb een tijdje. Terug. Hele Mooie fiets gekocht cube. De service. Van de kleding tot aan de fiets ze nemen alle tijd voor je. Top winkel.
Fantastisch geholpen. Erg vriendelijk personeel, persoonlijke benadering. Erg vakkundige technicus Bas. Bedankt en tot de volgende keer. Mvg Arjen Jagtenberg
Goede informatie en nuttig advies ontvangen op prettige wijze van racefiets adviseur Andrea, een jongedame die een fantastische indruk maakte door haar kennis en kunde, ook dat heeft uiteindelijk geleid tot aankoop van een prachtige Specialized Roubaix velo met inruil van mijn Belgische ProRace.
Bijzonder goede ervaringen. Erg vriendelijk personeel. Goede service en ik kon er op korte termijn terecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid