facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wielemaker Tuinen

Wielemaker Tuinen

Info

Wielemaker Tuinen heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Tevens maatwerkspecialist in schuren en overkappingen.

Geschiedenis

Wielemaker Tuinen heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Tevens maatwerkspecialist in schuren en overkappingen.



"Wielemaker Tuinen is een gerenommeerd bedrijf met al ruim 40 jaar ervaring in de tuinbranche. Naast het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van tuinen bieden wij een groot scala aan tuinmaterialen van tuinhout tot buitenverblijven en van speeltoestellen tot tuinmeubilair.Op onze webshop TuinhoutZeeland kunt u gemakkelijk online oriënteren en uw bestelling plaatsen. Onderscheidend in Zeeland in maatwerk en een mooie buiten- en binnenshowroom om inspiratie op te doen.Onze kernpunten zijn deskundig advies, kwaliteit leveren, uitstekende service en de wil om mee te denken met de klant om zijn of haar wensen te vervullen.Kom gerust eens langs in onze showroom om u goed van advies te laten voorzien onder het genot van een kopje koffie."
Adres: Ampèreweg 27, 4338 PT Middelburg
Telefoonnummer: +31636446825
Stad: Middelburg
Route: Ampèreweg 27
Postcode: 4338 PT



op zoek naar gerelateerd: Tuinhout Middelburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PLANTaardig PLANTaardig 3 km Echt de moeite waard om een kijkje te nemen als je plantjes leuk vind. Helaas was ik ...
Recensies
Het begon allemaal goed, maar het contact is spontaan verdwenen als er problemen opgelost dienen te worden.
Wij zijn heel erg tevreden over Wielemaker. Ze hebben ons goed geholpen met het ontwerp van onze schuur/overkapping. Het bouwen werd gedaan door 2 ervaren nauwkeurige medewerkers. We zijn heel tevreden over het resultaat! De service was boven verwachting.
De hoveniers van Wielemaker Tuinen hebben zich voor 100% ingezet om het tuinontwerp dat ik voor mijn opdrachtgevers in Oostkapelle maakte tot in de puntjes uit te voeren. Het is een fijne, groene tuin geworden met de nodige technische details die prima zijn uitgevoerd.
Super competent en nemen de tijd voor je. Showtuin is mooi. Handig om alles te kunnen bekijken en persoonlijke aandacht te krijgen
Nieuwe schutting laten plaatsen, prima gedaan, maar telefonisch niet makelijk te bereiken.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Wielemaker Tuinen met het openbaar vervoer


Middelburg, Diodeweg 330 meter
581
Middelburg, Diodeweg 330 meter
581

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid