facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wiel-Rent

Adres: Lingedijk 129 , Leerdam 4163 LJ, NL
Telefoonnummer: 06 19649666
Stad: Leerdam
Route: Lingedijk 129
Postcode: 4163 LJ



op zoek naar gerelateerd: Wiel rent Rotterdam, Wiel rent Amsterdam, Wiel rent Utrecht, Wiel rent Maastricht, Wiel rent Den Bosch, Wielrenfiets huren Alkmaar, Racefiets huren Brabant, Racefiets huren Twente
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camper Voet Camper Voet 2 km van 22 t/m 24 april met Camper Scover naar het Limburgse Berg en Terblijk geweest. Pr...
Recensies
Ik huur op dit moment een Tacx Flux 2 fietstrainer. Alles verloopt tot nu toe perfect. Prettige, vlotte communicatie via de mail en een snelle afspraak om de Tacx aan huis te leveren. Deze werd netjes binnen gebracht, uitgepakt en klaar gemaakt voor gebruik. Niks was teveel, ze namen alle tijd om het netjes en gebruiksklaar inclusief monteren nieuwe cassette achter te laten. De huurprijs is scherp, ook als je uiteindelijk besluit om tot aanschaf over te gaan is de Tacx vaak scherper geprijsd dan bij de bekende webshops. Vriendelijk, relaxed, fijne service, goede prijs en persoonlijk. Een echte aanrader!
Ik heb bikepacking fietstassen gehuurd bij Wiel-Rent.nl en ben zeer tevreden over hen. Goed materiaal, uitstekende service en vriendelijke medewerkers. Ook als Belg Antwerpen in mijn geval is het gemakkelijk om fietsmateriaal bij Wiel-Rent.nl te huren.
Voor mijn fietsvakantie naar Calpe heb ik een van de fietskoffers gehuurd. Deze heeft mijn fiets tijdens de vliegreis goed beschermd. Daarnaast zeer goede en vriendelijke service. Zeker een aanrader!
Koffer gereserveerd via de website. Duidelijke communicatie over het hoe en wat met halen/brengen van de koffer. Koffer is ook kwalitatief erg goed. Afhandeling vakantie ook prima verlopen. Thanks!
Goeie fietsen en flexibele zaak. Zou iedere beginnende fietser aanraden om hier je volgende fiets te huren/kopen.
Geweldige bedrijf voor een enthousiaste fietser/triatleet, erg klantvriendelijk! Enorme keuze in materialen. Iedereen aan te bevelen.
Mooi spul, goede service. De moeite waard om eens als fietser of vereniging spullen te huren voor een wiel-rent evenement te organiseren. Zeer tevreden
Al diverse malen een fietskoffer gehuurd. Prima kwaliteit en goede en klantvriendelijke service!
Goed materiaal voor nette prijzen! Leverd wat er afgespoken/ besteld is. Dus Top!
Kwalitatief erg goede koffer, makkelijk vervoerbaar. En bovenal een snelle service. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid