facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wie is de Vos?

Geschiedenis

Een spel gebaseerd op het populaire TV-programma "Wie is de Mol?".

In het programma voert een team opdrachten uit en jaagt tegelijkertijd op De Vos. De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend maar altijd intrigerend. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis. Met het uitvoeren van de opdrachten kunnen de kandidaten punten verdienen voor de pot.

Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal, maar met de aanwezigheid van de Vos – een saboteur – in de groep is dit niet gemakkelijk. Negen kandidaten, één Vos… maar wie dit is weet niemand. Alleen een slimme speler kan ontdekken waar en hoe de Vos opdrachten saboteert.

Aan het eind van iedere ronde worden alle kandidaten onderworpen aan het meest zenuwslopende onderdeel van het spel: een test met vragen over de identiteit en het doen en laten van de Vos. De kandidaat die het minst weet ligt uit het spel. Behalve de Vos... die verlaat het spel nooit.

Diegene die in de laatste ronde de meeste vragen over de Vos goed weet te beantwoorden en dus de Vos ontmaskert, wint.

Wij bieden jou de ultieme kans om deel te nemen aan dit fantastische spel in regio Limburg.

Adres: Ecrevissestraat 24, 6125 AW Obbicht, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0633930124
Stad: Obbicht
Route: Ecrevissestraat 24
Postcode: 6125 AW


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid