facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wichhart Zonwering

Info

Wichhart Zonwering, al sinds 1947 uw zonweringsspecialist. Volg ons voor allerlei informatie zoals onze meest actuele acties!

Adres: Grietsestraat 27a, 6901gR Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316524247
Stad: Zevenaar
Route: Grietsestraat 27a
Postcode: 6901gR



op zoek naar gerelateerd: Resec Zevenaar
Recensies
Top bedrijf! 1 dag voor plaatsing kwam ik erachter dat ik een RTS motor in het rolluik moest hebben i.p.v. een i.o. motor vanwege een domotica systeem. Ik hoopte dat het mogelijk was om hem om te bouwen en om de afspraak te verzetten. Dat was geen enkel probleem. Erg fijn dat ze zo met je mee denken. Het resultaat ziet er super uit en het werkt ook nog eens goed.
Onvriendelijk aan de telefoon. Monteur wilde de klus niet doen. Te moeilijk! Offerte voor nieuw rolluik en/of shutters kregen we ook niet! Raar bedrijf!!
We moesten eerst wachten op een verkoopster. Gelukkig was het mooi weer dus eerst even een ijsje gehaald. We werden daarna netjes te woord gestaan en kregen een prijs indicatie.
Zes weken geleden een Weinor zonnescherm besteld bij de firma Wichhart uit Zevenaar. Ontvangst in het bedrijf, prettig en zeer deskundig, Linda kon haar adviezen duidelijk staven. Meteen dag na ons bezoek in Zevenaar is dhr. Wichart komen opmeten en heeft een afspraak gemaakt voor plaatsing. Dit is vanmorgen gebeurd, in alle rust en zeer deskundig, door dhr. Wichhart en Laurens. Een top bedrijf, bedankt.
Professioneel bedrijf met duurzame binnen en buiten zonwerings producten van bekende merken
Bedrijf met prima advies, superaardig personeel en uitstekende service. Aanrader!
Slecht Advies, onvriendelijk, niet aan te bevelen
Prima advies over een te repareren rolluik
Goede kwaliteit en een goede prijs.
Goeie service en mooie producten
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Wichhart Zonwering met het openbaar vervoer


Zevenaar, Oude Doesburgseweg 160 meter
555
560
60
Zevenaar, Oude Doesburgseweg 170 meter
555
560
60
Zevenaar, Didamseweg 280 meter
555
Zevenaar, Didamseweg 300 meter
555

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid