facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WhiskyHoorn

WhiskyHoorn

Info

Whisky Hoorn wil het het (verantwoord) genieten van whisky en het verzamelen en verspreiden van kennis en informatie over het product whisky bevorderen.



"Located in a monumental building of 300 years old, in the center of Hoorn near the Roode Steen, known for the statue of Jan Pieterszoon Coen and the beautiful Westfries Museum and Oude Waegh. The building has been in use since 1782 for wine and spirits trade. In 2007 I took over the business and started a liquor store specialized in whisky and beautiful wines from Les Genereux. In 2011 we were chosen as the Best Liquorstore in the Netherlands.We want to continue to prove this crown on our work.So I hope to see you in my store, Rob de Boer"
Adres: Roode steen 1, 1628XV Hoorn
Stad: Hoorn
Route: Roode steen 1
Postcode: 1628XV



op zoek naar gerelateerd: whisky on sail, hippe slijterij, slijterij vivat, slijterij uithoorn, whiskey proeverij hoorn, het fust, slijterij t fust joost van den vondellaan 33b 1422hk uithoorn, wijn hoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Komt Helemaal Goed Komt Helemaal Goed 1 km إنت سوري؟ عايش بهولندا؟ عندك خبرة بتحب تشاركها؟ فأنت هدفنا وراسمالنا بمشروعنا الجديد ...
SV Always Forward SV Always Forward 1 km Leuke soms ff te fanatiek ; club, goeie faciliteiten, goeie catering/kantine. Vriend...
Recensies
Veel keus, niet het doorsneeassortiment van winkelketens. Maar waarom wordt €2 te veel gerekend voor een fles Millstone?
Buiten de wijn en whisky is er voor de rum liefhebber ook genoeg te vinden. Leuke en overzichtelijke zaak. En bij vragen nemen ze de tijd voor je. Complimenten en ga zo door.
Mooie winkel met veel keuze. Omdat ik niet het standaard biertje wilde gevraagd naar lokaal bier. Ik kreeg een keurige uitleg over de lokale bieren! Er werd zelfs nog een speciaalbiertje die niet in de schappen stond uit het magazijn gehaald. Vriendelijk personeel met veel kennis van de producten.
Fijne winkel met deskundig personeel. Ruime keuze en van tijd tot tijd exclusieve dranken voor een eerlijke prijs. Speciale soorten whiskys en bieren. Als er een nieuwe soort whisky, cognac o.i.d. op de markt komt waarvan zij weten dat deze in de smaak zal vallen, slaan zij deze in. Ook een leuke winkel om rond te snuffelen om te kijken wat er zoal bestaat op het gebied van alcoholische dranken. Tip: als je inkopen gaat doen bij 't Fust, neem een leuk budget mee om jezelf te verrassen of om iemand anders te verrassen.
Grote keuze, mooie zaak!
Een begrip in Noord Holland. Veel kennis en ruime assortiment
Als je een liefhebber bent is er genoeg keuze in Whiskey en wijn!
Zalig, zacht toch speciale smaak. Goed ook voor de late avond.
Enorm uitgebreide slijterij midden in het oude centrum van Hoorn en met heel veel bijzondere whisky's. Snoepwinkel dus voor de whisky liefhebber. Aardige mensen met goede service. Zelf een liefhebber van Millstone whisky en hier hebben ze ze allemaal.
Streekbieren gehaald. Aardig geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid