facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Whiskybase

Whiskybase
"Whisky specialist located in Rotterdam, we focus on independent whisky bottlers and are the exclusive importer for some well known brands. Run by the same team that is behind Whiskybase the whisky platform and Archives whisky. We just love whisky!You will find independent bottlers and specially selected whisky bottles in our shop. We are always looking for the next release of try to source older bottlers. You can get in touch for personal advice from well trained enthousiast people. Or just pay us a visit. You are more then welcome with any questions about whisky."
Adres: Zwaanshals 530 , Rotterdam 3035 KS, NL
Telefoonnummer: 010 753 1743
Stad: Rotterdam
Route: Zwaanshals 530
Postcode: 3035 KS


Openingstijden

Dinsdag: 10:30-18:00
Woensdag: 10:30-18:00
Donderdag: 10:30-18:00
Vrijdag: 10:30-18:00
Zaterdag: 10:30-17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gall & Gall Gall & Gall 303 meter
Avondwinkel Tien Avondwinkel Tien 777 meter
De Gouden Ton De Gouden Ton 994 meter Deze foto's zijn genomen bij de Gouden Ton in de promenade op Curaçao.
LenselinQ LenselinQ 1 km Wat een fijne plek is dit toch. Ik kom hier zo graag! Een ontspannen, huiselijk, inge...
Barrelproof Boutique Barrelproof Boutique 1 km Ruime keus aan dranken en overige benodigdheden voor het maken van de lekkerste cockt...
Bier&zO Bier&zO 1 km
Wijnkoperij Henri Bloem Wijnkoperij Henri Bloem 1 km Mooi assortiment en vriendelijk geholpen.
De Biergids De Biergids 1 km Tip winkel, noem het hij heeft het. En volgens mij de goedkoopste bierspeciaalwinkel ...
Blaauw Blaauw 1 km Broodjes zijn wel lekker maar prijs/kwaliteit vind ik het veel te duur. Een broodje z...
World of Drinks World of Drinks 1 km Fantastische zaak. Veel whisky's en bieren. Ook genoeg wijnen, likeuren. Naast de alc...
Avondwinkel Schieweg Avondwinkel Schieweg 1 km Adem is een held! Altijd top service en een groot assortiment. Goeie buurman!
Wijn Aan De Kade Wijn Aan De Kade 1 km Ik kan het iedereen aanraden. Leuke mensen. Goed uitleg op een hele leuke manier gebr...
Mitra Mitra 2 km Hele goede winkel. Jonge geïnteresseerde verkoper. Geeft goed advies en heeft zichtba...
Mitra Van Lente Mitra Van Lente 2 km Mooie aanbiedingen, vrolijke bediening kregen gratis een cocktailboek , Chapeau
Recensies
Een door mij zelf veroorzaakt probleempje met de betaling werd soepel op gelost, de levering was heel snel en alles was perfect verpakt. Top!
Zeer snelle levering Top dat het via PostNL gaat en niet via de concurrenten waar kwaliteit van leveren niet voorop staat. Het pakket werd in een degelijke niet onzinnig grote doos verzonden voorzien schuimpjes. De fles was nog eens ingepakt met plastic bubbelfolie. Hiervoor een dikke plus, de fles was heel. Tip: De schuimpjes mogen wel van mais gemaakt worden, afspoelen met water en weg zijn ze. Het plastic zou vervangen kunnen worden door shredderkarton. Hiermee wordt het milieu ook een stuk bespaart Al met al een top levering met zelfs een extra klein presentje, in mijn geval in de vorm van een sample whisky. En het belangrijkste, hij smaakt top!
Breed assortiment, handig met mogelijkheid om reviews van anderen in te zien. Snel bezorg, goed verpakt en het kleine presentje is een leuke manier om nog een andere whisky te proeven!
Waardeloze site. 1e bestelling gelijk beschadigde fles ontvangen. Verkoper neemt hem terug en gelijk opgelost zou je zeggen! Maar helaas. Diegene die whiskybase aan dit geschil heeft gekoppeld zit denk ik nooit achter de pc. Wacht al een week op goedkeuring van mijn terugbetaling. Dit was 1x en nooit weer! Nou zal de shop misschien los staan van de Market maar de Market staat nergens online dus dit is de enige manier om een negatieve review achter te laten. de shop zou dit ook eens terug kunnen koppelen aan de Market aangezien jullie dezelfde naam dragen.
Alles zoals je wil dat je bestelling afgehandeld wordt. Goed verpakt en snel verzonden. Met soms een leuk extraatje in de doos.
De bestelling is keurig en goed ingepakt bezorgd.
Nergens vindt je meer keus in whiskey's dan hier. Nemen alle tijd voor je om een lekkere whisky uit te zoeken. Ze laten je ook proeven. Zeker een aanrader.
Super vriendelijk personeel, even mogen proeven van de verschillende wiskey,s
Hun website maakt onderscheidt tussen een account voor de community/forum en een account voor hun shop. Je moet dus twee accounts aanmaken. Dat vind ik verwarrend en onhandig. Waarom zij dat zo doen is mij vreemd. - Bestelling geplaatst en dat verliep prima. - Communicatie met hun is goed. Je krijgt ‘s avonds reactie. Schrijf je gelijk terug op die eerste reactie van hun dan moet je tot de volgende dag wachten tot er weer een reactie volgt. - Bezorging via Post.nl verliep goed. Algehele indruk is prima.
Uitleg gekregen over whisky tijdens een route door Noord. Geïnspireerd door het enthousiasme waarmee een van de eigenaren over whisky sprak en ons ermee liet kennis maken. Wat een liefde voor het product. Ik ben om! Als je Whisky koopt doe het dan hier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid