facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Whisky on Wheels

Whisky on Wheels

Info

Bent u op zoek naar een whiskyproeverij, maar dan net even anders?

Whisky on Wheels verzorgt voor u een unieke whiskyproeverij in een persoonlijke en ongedwongen setting. De proeverijen zijn in overleg door geheel Nederland te verzorgen.

Adres:
Telefoonnummer: +31622226533
Stad: Vriezenveen



op zoek naar gerelateerd: Whiskey proeverij Overijssel, Whiskey proeverij Twente, Whiskey proeverij aan huis, Whiskey proeverij Gorinchem, Whisky sample flesjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
John heeft voor onze vriendengroep een fantastische whisky proeverij georganiseerd. Hij heeft ons 6 verschillende whisky's laten proeven en bij elke whisky een fantastisch verhaal verteld. Wij kijken met de vriendengroep terug op een geslaagde avond! We gaan dit zeker nog een keer doen en kunnen de proeverij aan iedereen aanraden!
Geweldige proeverij gehad. Gezellige, ongedwongen sfeer met lekkere whiskey. John vertelt vol passie over whiskey en dat is prachtig om te zien!
Leuke feitjes bij lekkere whisky's!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Whisky on Wheels met het openbaar vervoer


Vriezenveen, Nw. Daarlerv'sew. 460 meter
83

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid