facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wheelylift Nederland

Geschiedenis

De Wheelylift is een uniek, simpel en ruimtebesparend fietsopbergsysteem. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Door het zwenkbare mechanisme van de Wheelylift stalt u de fiets(en) ook heel makkelijk in smalle, kleine ruimtes, zodat u er gewoon langs kunt lopen. De Wheelylift is zeer onderhoudsvriendelijk en toepasbaar in elke omgeving.

Adres:
Stad: Maasdijk



op zoek naar gerelateerd: Wheely ophangsysteem, Fietslift Muurbevestiging, Fiets optillen, Elektrische fiets ophangen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PB tec PB tec 1 km PB Techniek is dé toeleverancier van elektrotechniek, watertechniek en automatisering...
Van der Ende Groep Van der Ende Groep 2 km Met Rotary Westland Polanen Van der Ende Groep bezocht. Een geweldig bedrijf. Van der...
Recensies
Geweldige service. Besteld en na 3 dagen geleverd. Montage is simpel en het gebruik ervan fantastisch! Niet twijfelen maar doen!!!
Een fantastisch product! Het bespaart enorm veel ruimte en is ontzettend gemakkelijk te gebruiken. Echt top! raad het iedereen aan.
Top product, top service, en top kwaliteit! Het is inderdaad een investering maar op lange termijn haal je er veel meer uit.
Fietsliften voor particulier of professioneel gebruik. Is wat prijzig, maar zijn wel goed. Goede service!
Vertaald door Google Top! Origineel Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid