facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wheely Dutch

Wheely Dutch

Info

Wheely Dutch Bike Tours is a small private cycle tour company in Holland who specialize in local bike tours that are off the tourist track.

Geschiedenis

Wheely Dutch Bike Tours offers ½ day, 1 day and multi-day tours for people of all levels, abilities and budgets. We give you a unique experience by cycling on small local bike paths and we take you to the places that mainstream tourists don't go!

Feeling adventurous? You can also choose for one of our self-guided GPS tours.

Are you looking for something different for your company event, group event or for your fundraising activity? No problem we can arrange a fun and unique experience for your organization or friends!



"Ontdek bijzondere fietsmerken en uitstekende service bij Free Wheely.Bij Free Wheely draait het om kwaliteit, kennis en service. Kom langs bij onze vestiging in Amsterdam voor reparatie en onderhoud aan uw fiets. Terwijl wij uw fiets weer in topconditie brengen, kunt u genieten van een lekkere kop koffie en alle producten uitproberen. Unieke fietsmerken en maatwerkBij ons vindt u geen standaardmerken, maar juist bijzondere en unieke fietsmerken. Zo werken we bijvoorbeeld samen met de Fietsfabriek om uw fiets precies op maat te maken. Ook hebben we het originele Nederlandse merk Azor in ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar een fiets, step, bakfiets of elektrische fiets, wij hebben het allemaal.Bekijk onze webshhop, wij bezorgen ook."
Adres: Oosterdokskade 75 , Amsterdam , NL
Telefoonnummer: 06 40976872
ln.hctudyleehw@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Oosterdokskade 75


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Starbikes Rental Starbikes Rental 185 meter Prima DHL locatie, heel vriendelijk geholpen door de medewerkster.
MacBike MacBike 479 meter
AmsterBike AmsterBike 486 meter Vertaald door Google zeer goed Origineel sehr Gut
Sint Olofskapel Sint Olofskapel 491 meter Pop up camping met Olaf...top zelfs de bingo
Chinatown Chinatown 525 meter Vertaald door Google Heel aardig Origineel Sehr schön
De Nieuwmarkt De Nieuwmarkt 612 meter
De Krul De Krul 675 meter
Tours And Tickets Tours And Tickets 741 meter Need inspiration for your Amsterdam trip? Visit www.tours-tickets.com for the best to...
Bikerent Amsterdam Bikerent Amsterdam 777 meter
Orange Bike Orange Bike 778 meter
Orange Bikes Orange Bikes 778 meter
de Sluyswacht de Sluyswacht 778 meter Leuk gezellig cafe op een mooie locatie. Enige nadeel is de frituur lucht binnen. Mis...
Zuiderkerk Zuiderkerk 785 meter In 2018 in de Zuiderkerk een congres georganiseerd en dat was geweldig! In deze ruimt...
Oudemanhuispoort Oudemanhuispoort 792 meter Gezellig en rustig midden in de stad. Mooie binnenplaats.
Holland Rent A Bike Holland Rent A Bike 794 meter Je maakt niet vaak, bekwame, vriendelijke en zeer vriendelijk fietsenmakers mee. Dus,...
Recensies
Free wheely, je kan het beter vrij debiel noemen. Heb mijn fiets laten repareren en mijn stuur zat op de plek van mijn zadel.
Iets meer dan 2 jaar geleden een Trek L500 gekocht. Na 2 jaar een reparatie van 136 Euro voor krenk die niet was gesmeerd bij aankoop! Week erna een belt gebroken. Niet leverbaar. Bijna 2 maand gewacht fiets gehuurd bij Swapomdat zij een slechte fiets gaven. Nu weer 110 Euro betaald. Trapt nu erg zwaar. "Is normaal"????
Free wheely super bedankt, voor het repareren van mijn fiets. 2 andere fiets speciaal zaken konden mij niet helpen, gelukkig ben ik bij jullie terecht gekomen. Jullie hebben er weer een vaste klant bij!!!!
Belachelijk om zo misbruik van een expat te maken. Fiets t.w.v. 60 euro ingeleverd voor reparatie van een ketting die afloopt en bij ophalen zonder overleg en rekening van 280 euro voor het vervangen van een achterwiel.
Ik heb een elektrische fiets en hij heeft een lekke band, toen ging ik dinsdag naar deze winkel om een ​​afspraak te maken en ze geven me een afspraak op vrijdag. daarna ging ik er op vrijdag heen, maar ze zeiden sorry dat we dit type batterij niet doen en ik zei dus waarom heb je me een afspraak gegeven hun antwoord was "onze medewerkers kennen niet zo goed fietsen, ze zijn nieuw" het is onaanvaardbaar. je kunt ze niet vertrouwen
Top fietsen winkel, rij 8 fietsen winkels voorbij om naar FreeWheely te gaan. Altijd vakkundig advies.
Ik heb een 18 jaar oude fiets laten opknappen enkele nieuwe onderdelen en wat accessoires vervangen en ben tot twee keer toe heel snel en kundig geholpen door Daan. De prijs was ook uiterst redelijk. Ik ga zeker terug met mijn toekomstige fietswensen.
Prima geholpen door de heren van FreeWheely. Veel dank.
Nadat ik een paar dagen als een soort propje heb rondgereden op een veel te laag afgestelde tweedehands fiets die ik online besteld had, besloot ik toch maar eens om hulp te vragen. Bij Free Wheely werd ik door Raphael meteen heel vriendelijk geholpen, en binnen een paar minuten stond zowel mijn stuur als zadel helemaal perfect afgesteld. En dat helemaal gratis, ontzettend attent! De sfeer in de zaak en de werkplaats was tevens heel gemoedelijk en gezellig. Nogmaals bedankt, hij fietst nu als een wolkje!
* aanvulling: Fijn dat jullie meteen na mijn bericht contact hebben opgenomen en het opgelost hebben. We zijn blij met de nieuwe step. Yedoo heeft gelukkig ook een aanpassing aan het voetenboard gedaan, dat is een stuk steviger. Bedankt! Op 1 december 2020 heb ik een Yedoo city step gekocht en met een dag gebruik was het voetenboard al gebarsten. Ik heb toen direct contact met jullie opgenomen en fotos gestuurd. We zijn nu twee maanden verder heb ik 5 keer contact met jullie opgenomen, beloven jullie dat je het gaat uitzoeken maar ik hoor maar niets van jullie terug. Service? Garantie? Dat hebben jullie niet helemaal begrepen. Je hebt mijn gegevens, los het op!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid