facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wheel-Tec

Wheel-Tec

Info

Wheel-Tec - Handgespaakte wielen

Geschiedenis

Wheel-Tec - Handgespaakte wielen

Onze taak

Wat doet Wheel-tec:

Ontwikkelen en bouwen van handgespaakte wielen.
Herstel van wielen
Onderhoud en revisie van naven
Richten van mountainbike remschijven
Verkoop van wielgerelateerde onderdelen en accessoires
Tubeless specialist met de produkten van Stan’s Notubes
Ceramische lagers specialist met de produkten van C-Bear

Producten

Acros
Alchemy
Ambrosio
BOR
Campagnolo
Cannondale Lefty
Carbon-Ti
Chris King
Continental
Corima
Cycleops (Powertap)
DT Swiss
Duke
E*Thirteen
ENVE Composites
Extralite
Geax
Gigantex
Hope
Hplusson (H+Son)
Industry Nine
Kappius
KCNC
Kinlin
Mavic
Miche
NOX Composites
Pacenti
Pillar
Powertap (Cycleops)
Reynolds
Rohloff
Ryde / Rigida
Sapim
Schwalbe
Scope
Shimano
Son naafdynamo's
Squirtlube
Sram
Stan's Notubes (ZTR)
Syntace
Tune
Vittoria
Wheel-Tec
White Industries
WTB
ZTR (Stan's Notubes)



"Wheel-Tec, dé specialist in handgebouwde wielen. 25 jaar ervaring. 100% Maatwerk, 100% kwaliteitsonderdelen. Levenslange spaakbreukgarantie."
Adres: Edisonweg 1-E, 1821 BN Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 310237009785
ln.cet-leehw@ofni
Stad: Alkmaar
Route: Edisonweg 1-E
Postcode: 1821 BN



op zoek naar gerelateerd: wheel tec zenith, handgespaakte wielen prijs, wheel tec flite, tailwind wielen, wheel-tec pacenti sl23, stealth wheels, tailwind wheels, zoran wielen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TerraAustralia TerraAustralia 2 km Winkel in outdoor- en vrijetijdskleding. Tijdelijk pop-up winkel op de laat 195 te a...
Louis SC Louis SC 4 km Zeer slechte service. Geen geld terug. Zoek het maar uit. 100 euro weg! Uiteindelijk ...
Fortysix Sports Fortysix Sports 4 km Ik ben nu een paar keer geweest voor nieuwe schaatsen, wat vragen en voor slijpen en ...
Recensies
Prachtige set Duke/Hope wielen ontvangen. Het is mijn tweede set, de vorige set gaat na 10 jaar en veel mishandeling nog steeds mee. Ooit een keer met veel moeite een derailleur eruit moeten halenaanvaring met forse tak maar met twee nieuwe spaken gaat die alweer 6 jaar zonder problemen mee. Als ik dan toch kritisch moet zijn, jammer dat Hope de rode anodisering heeft veranderd, het vorige rood van de EVO 2 was iets mooier. Maar ja daar kan Wheel-TEC niets aan doen. Marc en team, bedankt!
Fijne professionele service en topmateriaal. Heb goed advies gehad en de superlichte carbon Duke ULS 30 wielen zijn top! De fiets is nu zoveel wendbaarder en sneller, zo’n verschil had ik niet verwacht. Zeker de investering waard.
Dit is al weer mijn derde set wielen, gemaakt door Marc van Wheeltec. Deze keer met carbon-TI naven, en carbon Duke velgen. Topkwaliteit!
Wat een vakwerk!! Na een super begeleiding door Marc zowel via email als direct in de winkel bij de keuze van mijn MTB wielen en daarbij de specifieke onderdelen van velg tot spaak, nippels, naaf en uiteindelijk de banden, nu een paar weken terug de wielen in gebruik genomen. Wat een vakmanschap!! Al een paar rondes MTB parcours Bergen-Schoorl gedaan en PWN gebied en het is een enorme verbetering. Thanks Marc en team!!
Zeer deskundig geholpen en het reultaat mag er zijn. Ik herken mijn rkt niet meer terug. Wat een verschil. En als extra werd de suspension ook nog afgesteld. Bedankt voor de mooie set flite x sls met de schitterende dt240 "stealth" naven!
So far so good. Product flitex carbon mtb wielen nu 1 week in gebruik en vooral stuurgedrag gigantisch veel beter tov niet slechte raceface AR 27 wielen, toch veel vooruitgang. Doordat 1 onderdeel later binnen kwam was levertijd wat langer dan verwacht 8wk ipv 4. Toen wheeltec dat binnen had werden de wielen snel geassembleerd. Heel blij met dit mooie product.
Bestelproces is simpel, specs en prijs zijn helder en levertijd kort. Jaren en verschillende sets later, merk je echt de meerwaarde van goede, handgebouwde wielen. Na duizenden kilometers in het bos nog net zo recht en soepel lopend. Recent onder garantie de body/ratchet vervangen. Afhandeling met DT Swiss word geregeld en binnen een week weer retour. Top!
Al 4 paar wielen aangekocht bij Marc. Dit zal waarschijnlijk het laatste paar zijn. Op 25 april besteld en pas 18 juni geleverd. Bij bestelling was de levertijd 7-10 dagen. Opeens werd het 15 dagen en uiteindelijk 40 dagen mogen wachten. Wielen ook ontvangen zonder tubeless ventielen. Wielen zijn wel 100% top en degelijk van kwaliteit. Uiteindelijk is dit wat telt, maar had graag op voorhand geweten dat het zo lang ging duren..
Dank je wel Team Wheel-tec. Zo blij met mijn nieuwe set tailwinds. Ik zocht wielen voor in de bergen; lichter, minder gevoelig voor zijwind, maar nog wel met wat body voor in een aero frame. Dat is gelukt. De set is trouwens 600 gram lichter dan mijn oude set shimano rs 81 wielen. En wat rijdt dit goed zeg! Totaal andere fiets geworden, staat ook super mooi!
Zeer goede service. Ik ben heel goed en snel geholpen. Na het monteren van de Tailwind wielen de eerste rit gehad, en ik heb een totaal andere fiets terug gekregen. Wat een verschil!! Ik hoef niets anders meer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Wheel-Tec met het openbaar vervoer


Alkmaar, Nieuwe Schermerweg 110 meter
123
129
162
Alkmaar, Saturnusstraat P+R 170 meter
123
129
160
162
N60
Alkmaar, Saturnusstraat P+R 190 meter
123
129
160
162
N60
Oudorp, Jupiterstraat 400 meter
10
Oudorp, Jupiterstraat 410 meter
10

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid