facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor What's Next Real Estate

Info

What’s Next Real Estate is hét makelaarskantoor in de regio Leiden en omstreken, gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.



"Onze makelaar Lisette van der Mark heeft meer dan 25 jaar ervaring in het makelaars vak. Zij beschikt over uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in onder andere de regio’s Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp en de Bollenstreek. Dus zoekt u een makelaarskantoor in een van deze regio’s, dan is What’s Next een serieuze en betrouwbare keuze."
Adres: Oude Singel 4b, 2312 RA Leiden
Telefoonnummer: 0718200202
Stad: Leiden
Route: Oude Singel 4b
Postcode: 2312 RA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 13:00
Woensdag: 09:00 - 13:00
Donderdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: What's Next AT5, What's next Crypto, What's Next Achterhoek, What's Next TV, Verhuurmakelaar Leiden, What's Next Community, Domica Leiden, Stay Vastgoed Leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In Leiden Huren In Leiden Huren 419 meter Welkom bij inleidenhuren. Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen. Je bent aan het g...
Kompas Makelaars & Taxateurs Kompas Makelaars & Taxateurs 974 meter Kompas Makelaars & Taxateurs is al jaren met succes actief in Leiden en omstreken.­ W...
Tweelwonen Tweelwonen 982 meter Tweelwonen is een uniek bedrijf in Nederland gespecialiseerd in alle mogelijke soorte...
De Ruyter De Ruyter 1 km Wonen aan de singel maar toch minder dan vijf minuten fietsen, zo dichtbij is het bru...
Rowork Rowork 2 km ROWORK | Beheer | Verhuur | Huur | Import & Export | Advies
lookbox.nl lookbox.nl 2 km lookbox.nl dé producent van vastgoed video's.
WESSELMakelaardij Leiden WESSELMakelaardij Leiden 2 km Klantvriendelijk en professionele service.
Appartement te koop Leiden Appartement te koop Leiden 3 km Dit fantastische penthouse ligt op de 17e en 18e verdieping van het opvallende, ronde...
DOEN Makelaars Leiden DOEN Makelaars Leiden 3 km ► Professioneel ► Vertrouwd gevoel ► Deskundig advies ► Persoonlijke begeleiding Hét...
Recensies
Verhuurder Haarlemmerweg Lisette heeft mij nu voor een tweede keer uitstekend geholpen met het vinden van een nieuwe huurder. Ze heeft niet alleen snel gehandeld maar ook alles prima geregeld, zoals de bezichtiging, het huurcontract en het leuke contact met de nieuwe huurder. Ook heeft ze de huurder begeleid bij de energieaansluiting, internet etc. Prima voor beide partijen!
Ik ben hartstikke tevreden met de Service die Lisette heeft aangeboden! Geeft goed advies en heeft goed inzicht hoe de huidige markt in elkaar zit. De gesprekken zijn persoonlijk en prettig het hele traject van de aanhuur verliep soepel. Lisette reageert direct op vragen en staat direct voor je klaar. Zoek je toevallig ook een aanhuur makelaar? Dan is zij de juiste persoon ervoor!!
We zijn ongelofelijk blij met ons mooie appartementje dat we via What’s Next hebben bemachtigd. Dankzij Lisettes contacten hebben we razendsnel wat kunnen vinden. Ook fijne ondersteuning bij alle formaliteiten rond het huurcontract.
Zeer fijn contact en ontzettend snel geholpen met het vinden van mijn nieuwe huis. Soms wat verkeerde verwachtingen gehad vanwege contact dat miste. Daarentegen erg snel contact wanneer je het nodig hebt en of wanneer er iets mis is. Kan What's Next zeker aanraden!
Na een lange zoektocht heeft Lisette mij aan een studio geholpen die aan al mijn wensen voldoet. Het heeft even geduurd, maar ik ben enorm tevreden.
Lisette is mijn contactpersoon geweest tijdens het zoeken naar een tijdelijke huurwoning. Zij doet dat zeer professioneel en wat opvalt is de snelle en laagdrempelige communicatie. Echt een aanrader om via What's Next een woning te huren.
Lisette heeft voor mij de verhuur van ons appartement gedaan en blijft tevens beheerdster! Tot nu toe alleen maar lof en we zijn zeer tevreden. Het is ook uitermate lekker schakelen met Lisette! Fijne samenwerking.
Mijn vriendin en ik zijn heel fijn geholpen door Lisette van What's Next. Het hele proces verliep soepel en bij vragen reageerde Lisette direct. Al onze zorgen werden uit handen genomen. We zijn altijd heel vriendelijk te woord gestaan en hebben het contact altijd als zeer prettig ervaren. Zeker een aanrader!
Lisette heeft voor mij een appartement verhuurd en dat doet ze zeer professioneel en wat opvalt is frequente communicatie. Zodoende ben je als eigenaar in het verhuurproces telkens up to date en is daardoor een beslissing gedurende het traject makkelijk te maken. Opgestroopte mouwen, enthousiast en standvastig....enkele steekwoorden die het traject richting getekende huurovereenkomst verwoorden. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid