facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WGTP Events

WGTP Events

Info

Specialisten voor al Uw producties en evenementen.
Specialist in bruiloften en andere spraakmakende feesten.

We helpen U graag ! Bel gerust voor meer info.

Geschiedenis

Ons streven is ultieme perfectie voor elke productie in welk vorm dan ook, daarom bieden wij U alleen het allerbeste.

Of het nu gaat om een feest met 50 gasten of een evenement met 5000 bezoekers, elke productie is voor ons even belangrijk en zo blijven wij onze concullega een stap voor. Kijk eens rustig rond en kunt U niet vinden wat U zoekt ? vertel het ons….we helpen U graag….. !

One Stop Shopping.

Onze kracht schuilt enerzijds in de kwaliteitsapparatuur die steen vast in perfecte conditie verkeert, anderzijds zijn het de medewerkers waarop het succes van ons rust. Wie voor ons werkt, is geen toevallige passant, maar een betrokken medewerker met hart voor de zaak. Gevolg van de betrokkenheid en professionaliteit van de medewerkers is dat klanten niet voor vervelende verassingen komen te staan.



"Flexibiliteit, creativiteit, ontzorgen en vertrouwen staan in hoog vaandel bij ons!. Zoals uit bovenstaande mag blijken gaan wij vaak voor maatwerk, afgestemd op uw wensen en behoeften tegen scherpe prijzen doormiddel van heldere afspraken en offertes. Wij onderscheiden een aantal standaard configuraties en kunnen deze geheel op uw behoeften en wensen aanpassen.Wij zijn ons er net als u van bewust dat een feest of event af hangt van de juiste componenten, maar veel meer nog van de juiste mensen.Wij staan voor maatwerk doormiddel van One-Stop-Shopping, waarbij uw wensen en behoeften bovenaan staan.Enthousiaste en uiterst professionele medewerkers houden zich iedere dag bezig met de verhuur en verkoop"
Adres:
Telefoonnummer: 0174751439
Stad: Maasdijk


Recensies
Jullie zijn er, ondanks de strenge coronamaatregelen, in geslaagd om van ons huwelijk een fijn sfeervol feest te maken. Geen uitdaging gaan jullie uit de weg gaan, klasse! Zodra het corona gedoe voorbij is gaan we met jullie er een knalfuif van maken! Dank dank dank!
Vriendelijke mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid