facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wetsteyn & Zn

Wetsteyn & Zn
Adres: Talmastraat 56b , Rotterdam 3038 SR, NL
Telefoonnummer: 010 465 1880
Stad: Rotterdam
Route: Talmastraat 56b
Postcode: 3038 SR


Openingstijden

Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 10:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: wetsteijn vespa, vespa rotterdam, wetsteijn dordrecht, vespa dealer rotterdam
Recensies
Als je een betrouwbaar adres zoekt voor het onderhoud van je auto dan kan ik na jarenlange ervaring deze garage aanbevelen. Goede service, erg betrokken en vakkundige oplossingen waarbij je als klant goed betrokken. Mijn bijna 19 jarige peugeot 406 coupe is bij hen in goede handen.
Voor je Peugeot! Hier hebben ze passie voor het merk en oog voor de klant. Ouderwets vakwerk!
Sinds een jaar klant bij deze zeer prettige vakgarage. Gelukkig zijn er nog bedrijven die service en kwaliteit moeiteloos combineren! Na een aantal keren van het kastje naar de muur te zijn gestuurd door andere garages ivm een forse lekkage aan onze Peugeot, heeft Wetsteyn het lastige probleem zeer vakkundig verholpen! Gecombineerd met een optimale communicatie is dit voor mij reden genoeg om deze garage voor 100% aan te bevelen en hier klant te blijven.
Al zeker 25 jaar klant bij Wetsteyn met verschillende auto's van diverse merken. Wetsteyn combineert ouderwets vakmanschap met een geweldige service naar de klant. Grote flexibiliteit, super aardige mensen. Ze gebruiken originele onderdelen en weten toch de prijzen laag te houden. Een absolute aanrader! Als je er eenmaal bent geweest ga je er nooit meer weg.
Een garage , zoals je niet veel meer tegenkomt!! Geweldige techneuten en super klant vriendelijk!!!
Super garage , persoonlijke service en een duidelijk advies, een aanrader!
Zeer klantvriendelijk. Komen altijd afspraken na.
Super goede monteurs! Leuke mensen!
Dik tevreden over de service
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Wetsteyn & Zn.

Rotterdam autoreiniging

openingstijden, locatie, vervoer. Talmastraat 56b kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Wetsteyn & Zn adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Wetsteyn & Zn. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Wetsteyn & Zn delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid