facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wetalentnl

Wetalentnl

Info

(H)erken, ontwikkel en benut jouw talent

Geschiedenis

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat zich richt op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. Hierbij staan niet de opdrachtgevers, maar de talenten zelf centraal!

Dit betekent dat de talenten de regie voeren over hun eigen toekomst en ontwikkeling. Een werkgever heeft uiteindelijk het meest aan TALENTEN die weten wat ze willen en kunnen!

Op zoek naar een baan? Volg de bedrijfspagina en blijf op de hoogte van:

- Nieuwe vacatures
- Handige tips & tricks om je te helpen bij het solliciteren
- Acties waarbij je kans maakt op leuke prijzen

Daarnaast heb je meer kans om door ons gematcht te worden met een vacature wanneer je de bedrijfspagina volgt.

Benieuwd naar de WETALENT werkwijze? Bezoek onze website!



"WETALENT is een werving- en selectiebureau dat zich richt op het herkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. Dit betekent dat we het talent van de kandidaat als uitgangspunt nemen in het wervingsproces.Door te focussen op persoonlijke drijfveren en unieke kwaliteiten, kunnen we mensen plaatsen die van nature goed zijn in hetgeen ze graag doen! Dit is niet alleen positief voor de kandidaat, maar ook voor de werkgever. Een werkgever heeft immers het meest aan werknemers die weten wat ze willen en kunnen.Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact op!"
Adres: Venbroekstraat 22, 5253AS Nieuwkuijk
Telefoonnummer: 088-2809000
Stad: Nieuwkuijk
Route: Venbroekstraat 22
Postcode: 5253AS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Blog solliciteren, Wetalent sollicitatiehulp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advanced Mechanical Engineers BV Advanced Mechanical Engineers BV 268 meter Zijn vriendelijk
Recensies
Aantal jaar geleden tijdens een sollicitatiegesprek hier te horen gekregen dat ik mischien eens iets aan mijn lichte accent moest doen tikkeltje achterhoeks. Toen nooit begrepen dat het eigenlijk discriminatie was, maar hun hadden dat zelf eigenlijk toen al moeten weten wat wel en niet gezegd kan worden. Je voelt je er toch onpretting en dom door. Edit: Net telefoon gehad van Pascal zelf om zijn excuses aan te bieden, en dat het nooit de bedoeling is geweest om mij te kwetsen. Dus hiervoor zijn jullie voor mij in waarde gestegen!
Goed contact gehad met WETALENT, hebben alle zorg uit handen genomen m.b.t. afspraken en correspondentie met potentionele werkgever wat nu mijn werkgever gaat worden. Complimenten voor Pascal en team.
Zaken doen met Wetalent is een aanrader, de profesionele benadering en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat ze luisteren en een.passende aanpak voor je hebben. Met speciale dank aan Pascal en Glenn.
In het verleden aan werkgever gekoppeld. Leuke en kundige mensen die je vooruit kunnen helpen op de arbeidsmarkt
Prachtig bedrijf die kijkt naar je kwaliteiten. Daar zoeken ze het geschikte bedrijf bij. Daarnaast zeer prettig in de communicatie. Echt een top ervaring
Fijne mensen, erg vriendelijk en gemoedelijk. Ze weten waar ze over praten. Toppers
Perfect bedrijf die op de jyiste manier personeel zoekt voor bedrijven
Vertaald door Google Ik vond het geweldig Origineel Loved it
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid