facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wet 'N Wild Beachfestival

Wet 'N Wild Beachfestival

Geschiedenis

Wet 'N Wild Beachparty



"De Wet 'n Wild Social Club aan ‘het meer’ is een jonge, frisse horecagelegenheid waar u kunt onthaasten en genieten met een aanbod van onderscheidend eten, hoogstaande gastvrijheid en goed verzorgde hapjes en drankjes in een ontspannen ambiance."
Adres: Sportlaan 5, 2406LD Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: +31172472412
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Sportlaan 5
Postcode: 2406LD



op zoek naar gerelateerd: Wet 'n Wild Beachfestival 2022, Wet en Wild feest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cools Dance & Events - Dansenleren.nl Cools Dance & Events - Dansenleren.nl 231 meter Heel fijn weer te kunnen dansen en goed georganiseerd ook het corona protocol
Lakeside Festival Lakeside Festival 1 km Officiële Facebook pagina van Lakeside Festival. Het grootste Open Air Dance Event va...
Goenk-Goenk events Goenk-Goenk events 2 km Een grote groep muziek fans en dj's die samen met elkaar een non profit, besloten en ...
Recensies
We komen hier zo nu en dan, het is echt een leuke locatie met het uitzicht op de teleski baan. Dit keer hadden we de Wet 'N Wild lunch. Prima te eten, niet overdreven opgemaakt, maar dat hoeft ook niet. Wat wel jammer was, dat de jus d'orange niet vers was geperst. Op zo'n plek verwacht je dat wel. Ook de cheese cake als toetje was lekker, maar mocht de naam eigenlijk niet hebben. Verder was de bediening prettig vlot en werd er alert gereageerd om de wind op het terras voor ons als gasten aangenamer te maken. Wij komen zeker nog eens terug. Vegetarische menuopties: Vegetarische opties zijn duidelijk vermeld op de kaart Parkeren: Voldoende parkeer plekken nabij, op ongeveer 50-100 meter lopen Rolstoeltoegankelijkheid: Zowel via de hoofdingang als de ingang naar het terras is gelijkvloers toegankelijk
Zeer teleurstellende ervaring. Hoewel net na de lunchdrukte werden we eerst 'vergeten'. Bestellingen gingen vaak fout zowel drinken als een lunchgerecht klopte niet. We kregen zelfs een gerecht dat volgens de menukaart met kip had moeten zijn, zonder kip. Helaas wel de volledige prijs mogen betalen. Ook erg storend was het personeel zowel kok als bediening die naast onze tafel kwam staan om te praten met gasten naast ons. Gaf ons gehaast gevoel, die staande mensen naast ons. Enige pluspunt was de goede kwaliteit van de XXL hamburger. Restaurant niet goedkoop, dus geen fooi en een waarschuwing voor toekomstige klanten.
Mijn favoriete plek om te zijn met heerlijk weer! Van lekkere lunch gerechten tot diner of cocktails hier hebben ze het allemaal. De afgelopen tijd hebben ze hier het interieur mooi aangepakt en gaan ze ook met de gerechten en drankjes leuke dingen doen!
Zoals altijd erg tevreden over wet 'n wild. Vandaag voor het eerst een hightea gedaan. Het was last minute van mijn kant, maar het kon geregeld worden! 2 personen Onwijs genoten, van de thee, van het eten en het personeel. Altijd een vriendelijk ontvangst. Bedankt!
Lekker op het Terras gezeten en geluncht heerlijke borrel plankje en een knoflookbreak brood gezellige bediening en zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijke gerechten, grote porties, voor elk wat wils, top locatieEten: 5/5
Met regelmaat bezoeken wij Wet ‘n Wild. Of je nu gaat lunchen, dineren of er een feestje hebt, het is eigenlijk altijd goed. Mooie lokatie aan het water, een fijn terras, vriendelijk personeel en prima eten. Toilet zou iets vaker nagelopen mogen worden. Aanrader!
Wij zijn hier regelmatig te gast geweest. Eigenlijk altijd naar wens. Dit keer waren wij door onze dochters meegenomen voor een high tea vanwege ons huwelijksjubileum. Hapjes waren redelijk. Bediening helaas niet gastvrij. Muziek stond erg hard en was van het irritante opzwepende soort. Wij konden elkaar slecht verstaan. Omdat mijn vrouw door post covid moeilijker prikkels verdraagt, vroegen wij of de muziek iets zachter kon. De bediening zei zichtbaar geirriteerd: Een heel klein beetje dan. Wat vervolgens niet gebeurde. Om de sfeer niet te bederven hebben wij het maar gelaten. Blijkbaar is het momenteel bij Wet 'n Wilde belangrijker om hip te zijn, dan om goed voor je gasten te zorgen. Teleurstellend. Wij komen voorlopig niet meer terug.
Mooie plek aan het water. Heerlijk genoten van de lunch. Erg vriendelijk personeel.
Wet 'n Wild blijft een toplocatie! Regelmatig zitten mijn partner en ik hier samen te borrelen, maar in oktober vierden we het personeelsfeest van mijn werk bij Wet 'n Wild. Perfecte combi van overdekt terras en een feestzaal binnen. Heerlijk diner met lekkere tapas-stijl voorgerechten. De personeelsvereniging kreeg de ruimte om de locatie te versieren in bijpassend thema en het geregelde entertainment stond op een goede plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid