facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westra B.V.

Westra B.V.

Info

Dienstverlener in agrarisch-, groen- en grondwerk in Noordwest Friesland.

Geschiedenis

Westra opereert vanuit vier vestigingen. Op het hoofdkantoor in Franeker is de directie gevestigd samen met de planning en boekhouding. Hier wordt ook onderhoud gepleegd in een eigen werkplaats. Bovendien zijn er verhuurbare opslagloodsen en een buitenterrein gelegen aan het water (van Harinxmakanaal) met loswal.

Op de locatie in Arum bevinden zich een tweede werkplaats en opslagloodsen. Ook de gewasbeschermingsafdeling is hier gevestigd. In Oosterbierum hebben we de vestiging van de Bjirmen overgenomen en gaan we alle werkzaamheden voortzetten.

Op het industrieterrein Oostpoort in Harlingen is onze nieuwte locatie sinds 2005 gevestigd; de grondbank en groenrecycling. Hier regelen wij de groen en grondstromen voor onze klanten van A tot Z.

We zijn breed in dienstverlening, inzetbaar op elk terrein. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment machines voor de verhuur aan akkerbouwers, veehouders, aannemers en particulieren. Wij kunnen een uitstekende oplossing bieden wanneer u tijdelijk materieel nodig heeft.

Producten

Agrarisch loonwerk
Grondverzet
Cultuurtechnische werkzaamheden
Gewasbescherming
Op- en overslag
Grondbank en Groenrecycling
Rijplatenverhuur
Zandhandel
Walbeschoeiing

Adres: Voltastraat 9, 8801 PL Franeker
Telefoonnummer: 0517392255
ln.artsew@ofni
Stad: Franeker
Route: Voltastraat 9
Postcode: 8801 PL



op zoek naar gerelateerd: westra franeker, loonbedrijf westra arum, handel en bouwonderneming westra bv, feite westra franeker, feite westra, loonbedrijf friesland, westra harlingen, grondverzetbedrijf friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerderij Hoitsma Boerderij Hoitsma 2 km Een beste aardappel boer
Recensies
Hoi ik wil graag even iets melden , Jullie rijden ten eerste veel te hard door de dorpen en laten allemaal troep achter , Maar voor de rest leuk bedrijf .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid