facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westland Florada

Westland Florada

Info

Ons tuincentrum is al jaren gevestigd aan de Noordweg in Den Haag (voorheen Wateringen).

Geschiedenis

Ons tuincentrum is al jaren gevestigd aan de Noordweg in Den Haag (voorheen Wateringen).

Wij bieden een groot assortiment van producten zoals, potten, vazen, interieuraccessoires, binnen- en buitenplanten en snijbloemen. Tevens maken wij bloemwerk voor thuis, op het werk of om cadeau te geven. Ook verzorgen wij rouwbloemwerk en bruidswerk geheel naar uw keuze. In Wateringen bezorgen wij uw bestelling gratis en alles daarbuiten tegen een kleine vergoeding.

Ook geven wij cursussen in bloemschikken. Het is mogelijk om in overleg een gezellige workshop te organiseren met een groep vriendinnen, collega’s of familie.

Kenmerkend voor Westland Florada zijn de ruime sortering, zeer scherpe prijzen en natuurlijk onze persoonlijke aandacht.

Als u vragen heeft of meer informatie wil, kom dan gezellig langs of neem contact met ons op.



"Ons tuincentrum is al jaren gevestigd aan de Noordweg in Den Haag voorheen Wateringen.Wij bieden een groot assortiment van producten zoals, potten, vazen, interieuraccessoires, binnen- en buitenplanten en snijbloemen. Tevens maken wij bloemwerk voor thuis, op het werk of om cadeau te geven. Ook verzorgen wij rouwbloemwerk en bruidswerk geheel naar uw keuze. In Wateringen bezorgen wij uw bestelling gratis en alles daarbuiten tegen een kleine vergoeding."
Adres: Noordweg 46, 2548 AC Den Haag
Telefoonnummer: 0174-293834
ln.adarolfdnaltsew@ofni
Stad: The Hague
Route: Noordweg 46
Postcode: 2548 AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ik blijf hier elke keer weer terugkomen. Zooooo leuk.. spullentjes die je niet snel ziet bij een intratuin. En voor een leuke prijs!
Geweldige ontvangst Altijd blij en ga huiswaarts met een mooi Boeket bloemen. Echt de moeite waard
Leuk centrum. Soms is er geen prijs genoemd en wordt er bij de kassa een mooi prijsje verzonnen. De ene keer is dit gunstig een andere keer niet. Kinderen vinden vooral de vogelserre en de vissen erg leuk. Ook de kat was/is altijd een attractie voor ze
Bijzonder tuincentrum en prima medewerkers met kennis van zaken. Ik ga er altijd graag heen
Heel veel keus en vriendelijk en behulpzaam personeel!
Rommelig en nauwelijks onderhouden. Veel spullen maar meer een rommelmarkt dan een tuincentrum. Geen duidelijke collectie of lijn. Kleine partijen planten zijn mooi maar prijzig. Zonde want deze Floriade was vroeger een parel.
We waren er snel klaar. Een chinese roos als wildgroei en dan ook nog een duur. De azalea's waren niet beter en alle artikelen zijn in vergelijking met gelijkwaardige zaken veel te duur.
Leuk,klein schslig met erg leuke betaalbare zaken
Gezellig tuincentrum met vriendelijk personeel Maar niet gaan vergelijken met de grote tuincentra Beetje een rommel zaak waar ze van alles hebben maar zeker niet de goedkoopste Grote parkeerplaats voor de deur Ov stuk lopen van tram halte hoge veld met lijn 16
Fijn tuincentrum met grote binnen- en buitensortering én deskundig, vriendelijk personeel. Prima Westlandse sfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid