facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westkaai vers & puur restaurant

Westkaai vers & puur restaurant

Geschiedenis

Westkaai
Restaurant Westkaai, prachtig direct gelegen aan de Vlaardingse haven, is volledig gerestyled en biedt u een unieke combinatie van een sfeervolle historische ambiance uit de 17e eeuw en een ultramoderne inrichting
Vers & puur
Restaurant Westkaai hanteert vanaf 3 juni 2015 een nieuwe formule waarbij onze chefkoks uitsluitend gebruik maken van verse en pure ingrediënten. Meer dan ooit is dineren bij restaurant Westkaai dan ook een bijzondere smaakbeleving waarbij u verzekerd bent van enthousiaste gastvrijheid en volop culinair genieten. Dat geldt voor visgerechten maar uiteraard ook voor vleesgerechten en vegetarische gerechten. Bijzonder is ook onze prettige prijsstelling.

Nieuw!
Chef’s table: vanaf 1 t/m max. 8 personen samen aan de tafel zitten dichtbij de keuken waar de heerlijkste gerechten ter plekke worden bereid.

Ook voor een lunch kunt u uitstekend terecht bij restaurant Westkaai. Lunch en diner is op iedere dag mogelijk. Op maandag t/m zaterdag zijn wij vanaf 12h geopend en op zondag vanaf 15h.

Wij zien u graag binnenkort genieten op ons terras of natuurlijk in onze knusse erker!

Adres: Westhavenkade 10, 3131 AB Vlaardingen
Stad: Vlaardingen
Route: Westhavenkade 10
Postcode: 3131 AB


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Westkaai vers & puur restaurant.

Vlaardingen modern europees restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Westhavenkade 10 vlaardingen europees restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Westkaai vers & puur restaurant adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Westkaai vers & puur restaurant. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Westkaai vers & puur restaurant delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid