facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westhoff Aanhangwagens

Westhoff Aanhangwagens

Info

Welkom bij Westhoff aanhangwagens
de specialist in verkoop, verhuur, reparatie en onderdelen van alle soorten aanhangwagens.

Geschiedenis

Westhoff Aanhangwagens is gespecialiseerd in verkoop van bijna alle soorten aanhangwagens o.a. autotransporter, autoambulance, boottrailer, kipper, kiepaanhangwagen, gesloten aanhangwagens, boedelbak, bagagewagen, etc.

Verhuur van o.a; boedelbak enkel-as/dubbel-as (tandem-as), gesloten aanhangwagen tot 15m3, open enkel/dubbel-as (tandem-as), motortrailer, boottrailer, schamelwagen, autotransporter etc.

Westhoff Aanhangwagens is een BOVAG gecertificeerd en RDW erkend bedrijf.

RDW keuringen, VCA /ISO keuringen, speciaal bouw, ombouw USA trailers en aanpassingen.

Onderhoud en reparatie van alle soorten en maten aanhangwagens volgens BOVAG normen
Zoals elk voertuig heeft ook een aanhangwagen onderhoud nodig. Voor het vakkundig onderhouden en repareren van uw aanhangwagen, volgens de BOVAG normen, beschikken wij over bekwame medewerkers en een modern uitgeruste werkplaats. Tijdens de duur van de reparatie is er eventueel een vervangende aanhangwagen beschikbaar.
Haal en breng service.
Vraag naar de mogelijkheden en voordelen van een onderhoudscontract!



"AANHANGWAGEN SPECIALIST, VERKOOP, VERHUUR, REPARATIE, ONDERHOUD, ONDERDELEN, ACCESSOIRES, SPECIAALBOUW, USA OMBOUW, RDW+BOVAG GECERTIFICEERD"
Adres: Nieuwgraaf 3, 6921 RJ Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 026-3119099
Stad: Duiven
Route: Nieuwgraaf 3
Postcode: 6921 RJ


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Aanhangwagens gebruikt, Geraldy duivenaanhanger te koop, Duiven aanhangwagen te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Avabel Nederland B.V. Avabel Nederland B.V. 297 meter Avabel Nederland BV bestaat meer dan 40 jaar! Om dit te vieren, gratis 1 jaar lang ee...
Ettc Duiven Ettc Duiven 386 meter Aardige mensen
WM Automaterialen B.V. Duiven WM Automaterialen B.V. Duiven 1 km Vriendelijk personeel, werd snel geholpen.
Recensies
Modern uitgeruste werkplaats. Super veel onderdelen. Ook voor oudere aanhangwagens. En in de showroom van elke soort aanhanger wel iets te zien.
Paul benaderd om twee Amerkiaanse BBQ trailers RDW gekeurd te krijgen dit heeft hij voor ons geregeld. Naast dat de trailers goedgekeurd zijn heeft hij de aanpassingen zo gedaan dat de unieke uitstraling van de BBQ's niet verloren is gegaan. Zeer vakkundig werk afgeleverd. Vriendelijke groet, Brisket BBQ
Afgelopen vrijdag een autotransporter aangekocht bij de firma Westhoff. Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaar en zijn collega. Kar stond klaar, en was ook werkelijk waar in nieuwstaat zoals mij verteld was aan de telefoon. Ze hebben er direct een lier op geschroefd en een slot voor de verzekering bij geadviseerd. Kortom, echt een fijn bedrijf met kennis van zaken. Op zoek naar een goede aanhanger? > Westhoff in Duiven naast de Ikea
Gisteren een tweede hands humbauer raceautotransporter gekocht. Zeer prettig contact, goeie deal kunnen sluiten. Als je opzoek ben naar een nieuwe of gebruikte aanhangwagen moet je er zeker even gaan kijken.
Nieuwe Anssems autoambulance gekocht, super blij mee! Eerlijk advies en goede service. Zelfs kort voor sluitingstijd wordt er mee gedacht, Westhoff aanhangwagens is een absolute aanrader
Vakmensen service gericht.
Dit jaar een auto ambulance bij Westhoff gekocht en wij zijn er erg blij mee. Twee weken geleden is het neuswiel naar beneden gezakt en beschadigt, heb daarover gebeld en kreeg direct zonder problemen een nieuwe opgestuurd. Dat vind ik nog eens service, heren bedankt.. Groeten Autobedrijf D. Hoogenboom
Ruime keus in aanhangers zowel nieuw als gebruikt, Goed advies over de inmiddels aangekochte autoambulance! Inmiddels onze tweede van Westhoff trouwens! En de volgende komt ook zeker hier vandaan!
Top, "gebruikte" hapart gesloten aanhanger gekocht voor achter camper om rolstoel enz mee te nemen. Zeer netjes afgeleverd en goed meegedacht. Ook met vragen naderhand.
Westhof is een zeer betrouwbare partner zij hebben ons al ruim 10 aanhangwagens geleverd en onderhouden deze na alle tevredenheid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid