facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westfriese Beurs

Westfriese Beurs

Info

Verkoop echt oude en hagelnieuwe meubels en woonaccessoires

Geschiedenis

De Westfriese Beurs

De Westfriese Beurs is gevestigd in het Noord Hollandse Oosterblokker, vlakbij Hoorn en 35 minuten rijden van Amsterdam. Al meer dan 35 jaar zijn wij hét adres voor het kopen en verkopen van nieuwe, Outlet, Vintage, Retro en Design meubelen & artikelen.

Dagelijks worden er nieuwe, gebruikte, retro, vintage, design en outlet meubelen aangeleverd voor verkoop in consignatie. Hierdoor blijft het assortiment iedere dag vernieuwend. Denk aan wonen in de breedste zin van het woord. Artikelen die in onze Outlet afdeling terecht komen maar ook unieke vintage items zijn bij ons te vinden. De Westfriese Beurs heeft alles voor de inrichting van uw woonruimte, studentenhuis, kantoor of kinderkamer. Om welk artikel het ook gaat en van welk materiaal deze ook gewenst is, de Westfriese Beurs heeft het.

Producten

Tafels, kasten, stoelen. Maatwerk, massief, custom made



"Wonen OP 10 is nieuw in omgeving Hoorn!Van hotel chique tot industrieel je vindt het bij ons. Met mooie merken, accessoires en op maat gemaakte tafels en kasten waarmee jij van jouw huis een thuis kan maken.Wij voeren mooie trendy merken zoals By-Boo Eleonora, Dutchbone, HSM collection, Claudi Cushions, Sevn, Ztahl, Vermeer meubelen, Richmond, Nix design, van Landschoot, MondiArt, ETH, PTMD, Golden Sun, Ter Halle, Mattz, etc. etc.Kom een keer langs en laat je verrassen!"
Adres: Oosterblokker 10, 1696BH Blokker, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0229262275
ln.sruebeseirftsew@ofni
Stad: Blokker
Route: Oosterblokker 10
Postcode: 1696BH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: westfriese beurs marktplaats, westfriese beurs tafels, westfriese beurs kasten, westfriese beurs stoelen, westfriese beurs openingstijden, westfriese beurs spiegel, westfriese beurs de te oosterblokker, west friese beurs in blokker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Westfriese Beurs Westfriese Beurs 0 meter Geweldig om doorheen te lopen. Hebben er verschillende dingen gekocht. Meteen meeneme...
Recensies
Inspiratie en het wauw gevoel. Mooi ingerichte woonhoeken, prachtig kwalitatief hoge producten. Goede merken. Vriendelijk personeel die je graag advies geven.
Dezelfde kast op internet gezien die stukken goedkoper was. Prijs is netjes verlaagd maar het loont dus de moeite om op internet te kijken!
Fantastisch mooie collectie meubelen voor relatief goede prijzen. Wat een verandering met vroeger.
Bijzondere plek met hëél héël veel meubels in alle geuren en kleuren...met stip een aanrader...
Mooie winkel, wel wat prijzig. Veel keuze.
Prachtige zaak met groot assortiment. Hier slaag je vást! Vanaf de weg denk je eerst even waar moet ik zijn. Een aanrader.
Mooi geworden veel ideeën op kunnen doen. Veel diversen soorten meubels. Aanvrager
Helemaal blij met de prachtige kussens van claudi.
Zeer tevreden.Goed geholpen met uitzoeken onze van bank en relaxstoel. Service is top.Ook zeer tevreden over de bezorging..alles werd keurig op de goede plek gezet..ook top service..wij zijn zeer tevreden.
Was hier vaker geweest. Nu is het bijna een woonwinkel maar niet merk gebonden. Daarnaast ook veel tweede hands meubels en spulletjes. Aardige mensen service en ruim parkeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid