facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WesterUnie

WesterUnie

Info

De WesterUnie is een rauwe, industriële club midden in het cultuurpark Westergasfabriek.

Geschiedenis

Een imposante club op een historische plek in het Westerpark. Hier wordt in een industrieel decor- vol beton en staal- nog steeds geschiedenis geschreven. De WesterUnie bestaat uit het sfeervolle WesterUnie en de intieme WesterLiefde. Bij grote evenementen wordt ook het naastgelegen Transformatorhuis
betrokken.

Socials:
www.instagram.com/westerunie
www.soundcloud.com/westerunie



"Westerunie is een industriële club/evenementenlocatie bij de Amsterdamse Westergas naast de iconische Gashouder. Sinds 2007 vinden er elk weekend feesten plaats met nationale en internationale top-dj's. De programmering van Westerunie is net zo veelzijdig als de stad Amsterdam. Muziekstijlen variëren van Techno tot Hip-hop en van Latin tot Disco."
Adres: Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam
Telefoonnummer: 020 6848496
ln.einuretsew@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Klönneplein 4-6
Postcode: 1014 DD



op zoek naar gerelateerd: westerunie parkeren, ade westerunie 2018, westerunie capaciteit, nadorst westerunie, westerunie geplande evenementen, liquicity westerunie, salsa westerunie, frits westerunie
Recensies
Afhandeling aan het einde van het nieuwjaarsfeest was ronduit schandalig. Ik kwam drie kluissleutels inleveren en moest daarvoor €30 teruggestort krijgen. De jongen achter de balie zij dat hij dat had gedaan en dat ik weg kon. Toen een vriend van mij daarna zijn kluisje in wilde leveren lukte het niet om het geld op zijn pinpas te storten. Hierop bood ik aan om het geld op mijn pas te storten zodat we het later konden verrekenen en snel door konden. Dit mocht echter niet, en dat werd op een zeer vijandelijke manier duidelijk gemaakt. Uiteindelijk heb de volgende dag ik op mijn rekening maar €20 ipv €30 teruggestort gekregen. Kortom door zeel slechte service en van 1 individu achter de kluisjesbalie zijn wij nu €20 kwijt. Gelukkig verder wel een gezellige avond gehad.
Gelukkig zijn er andere plekken die modernere hardware gebruiken. Dit was gezellig met de groep maar de prijs totaal niet waard. Naar deze plek ga je dus echt maar 1x. De groepen voor ons hadden alleen maar problemen dus mijn verwachtingen daalden naar het minimum. Wat ik niet had verwacht was: 1 dat je alleen exact in het midden van het scherm scherp beeld hebt. Dit is duidelijk een hele oude generatie VR bril. 2 de bril is juist aan het uiteinde zo zwaar dat deze nauwelijks goed blijft zitten. Gevolg: je ziet niet meer scherp en het trekt aan je gezicht. 3 klittenband waarmee het vastzit is aan vernieuwing toe. 4 de losse koptelefoon voor geluid. Serieus? Zit voor geen meter plus je hebt 0.0 geluidseffect. Je kan dus niet op basis van geluid oriënteren of aanvallers opmerken. 5 Grafisch is stelt het zo weinig voor dat ik dacht dat het een technisch probleem was. En dit alles staat los van de problemen van groepen voor ons: extreme lag, weapon die plotseling ver buiten je bereik ligt en dat je ineens door de grond lijkt gezakt.
Ik was er voor een zeer matig koningsnacht feestje, maar het gebouw trok meer mijn aandacht van binnen! Kan me voorstellen dat met de juiste setting, het een hele toffe venue is.
Super leuke locatie om VR te doen! Aardig personeel die alles luchtig en leuk met je doorneemt. Het spel is hetzelfde als op de andere locaties in Delft en Noord. Many zombies were killed in the process of writing this review.
Ontzettend gave ervaring. Het enige minpuntje is dat we de game niet konden afmakenmet 6 personen vanwege een gebrek aan tijd wave 10 v.d. 12. Benieuwd naar toekomstige ontwikkelingen! Kom hier zeker terug!
Super leuk om te doen! Alleen jammer dat het kort was 20 min van ons hadden wel langer gemogen. Zo leuk was het. En verder hoop ik dat jullie in de toekomst ook uitleg in Nederlands geven en niet alleen in Engels. We gaan zeker opnieuw spelen
Zeker een poging waard. Leuke ervaring gehad met een groep vrienden. Alles liep soepel. De sessies zijn wat kort maar vrij intensief. 2 sessies boeken met een pauze ertussen is een aanrader.
Op zich leuk om te doen alleen wij hadden erg veel last van technische storingen en "glitches" dat je je wapen niet kon zien, dat de vloer scheef liep, dat soort dingen.
Top tent, goed geluid!
Heb het al gespeeld bij VR Arcade Amsterdam Noord en in Delft, super gave ervaring! En deze locatie is natuurlijk helemaal top.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar WesterUnie met het openbaar vervoer


Amsterdam, Van Hallstraat 200 meter
21
Amsterdam, Van Hallstraat 240 meter
21
Amsterdam, Van Hallstraat 310 meter
3
Amsterdam, Van L.Stirumstraat 400 meter
N88
Amsterdam, V.d. Hoopstraat 400 meter
18

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid