facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westerse Mindfulness Training

Westerse Mindfulness Training

Info

Met meer gemak omgaan met alles wat op je pad komt op school, je werk of in het gezin. Praktische en nuchtere training van je aandacht.

Geschiedenis

Training en begeleiding in het omgaan met belemmerende gedachten en emoties, zoals stress. Uitgangspunt is met behulp van positieve psychologie je mentale veerkracht te vergroten. Daarmee kun je beter omgaan met negatieve gedachten en emoties en kun je beter genieten van het hier en nu en je leven inrichten naar de dingen die belangrijk voor je zijn.



"Dezelfde stress, een ander duurzaam & liefdevol resultaat.Met behulp van ontspanningsyoga Yin Yoga, Restorative Yoga en westerse Mindfulness help ik je op een nuchtere, enthousiaste en betrokken manier een nieuwe relatie op te bouwen met stress en ontspanning. Breng je energie in balans door een ontspannen relatie te creeren met je denken, je fysieke spanning en je gevoelens.In de sfeervolle blokhut is plek voor kleinschalige yogalessen, in de zomer maken wij gebruik van de ruimte van boerderij voor outdoor yogalessen.Ook de individuele coaching en training vindt plaats in de blokhut, buiten, of online. Want heb jij je wel eens afgevraagd hoe jouw actieve leven er uit zou zien met een ontspannen hoofd, lijf en hart?"
Adres: Doelpad 4, 3155AE Maasland
Telefoonnummer: 0615188345
Stad: Maasland
Route: Doelpad 4
Postcode: 3155AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coachingspraktijk Move Coachingspraktijk Move 713 meter Coachingspraktijk Move voor individuele coaching of leefstijladvies
Bo vertelt Bo vertelt 980 meter Begeleiding in jouw persoonlijke vraagstukken met de hond als co-coach.
Recensies
Een paar jaar geleden gecoacht door Marion naast mijn yoga lessen. Fijne omgeving en effectieve begeleiding. De yogalessen zijn afwisselend en op ieder niveau te volgen. Ga altijd ‘lichter’ naar huis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid