facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westerpaviljoen rotterdam

Westerpaviljoen rotterdam

Info

Het Westerpaviljoen, of "wp" wordt ook wel de huiskamer van Rotterdam genoemd, hier kun je van morgens vroeg tot savonds laat terecht. heerlijk ongedwongen

Adres: Mathenesserlaan 157, 3015 CJ Rotterdam
Telefoonnummer: 0104362645
Stad: Rotterdam
Route: Mathenesserlaan 157
Postcode: 3015 CJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 01:00
Dinsdag: 08:00 - 01:00
Woensdag: 08:00 - 01:00
Donderdag: 08:00 - 01:00
Vrijdag: 08:00 - 02:00
Zaterdag: 09:00 - 02:00
Zondag: 09:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: foodbar westerpaviljoen, loos rotterdam, mathenesserlaan 157 rotterdam, groepsmenu rotterdam, nieuwe binnenweg 136 rotterdam, westerpaviljoen glutenvrij, grand cafe rotterdam, cafes nieuwe binnenweg rotterdam
Recensies
Heerlijk gegeten, leuke bediening. Eten is er lekker snel. Gevarieerde kaart, niet heel veel vegan. Zeker een aanrader net buiten de drukte van de stad.
Sinds nieuwe eigenaar 2 keer zoveel tafels op het terras. Begrijpelijk maar je zit wel erg dicht op elkaar. Bao buns waren heerlijk. De sauvignon blanc ook. Ik ga al 25 jaar naar WP .De sfeer het uitzicht top!!!
Gezellig grand café met goede bediening en leuke inrichting. Eten is prima
Gezellige plek met een leestafel bij het raam. Heerlijk om de reuring van de stad te ervaren.
Om 20.00 bestelden we vega curry, kipsaté en zeebaars. Twee minuten later bleek dit allemaal niet meer beschikbaar te zijn oja eh de burgers waren ook op Okee, dan maar 4 keer de zalm. Helaas; maar 2 porties beschikbaar, maar deze werden aangevuld met heilbot. De vis was gebakken totdat hij helemaal droog en smakeloos was. De pesto-dressing was er een beetje omheen gegooid. De friet was lauw. De wijn was van heel bedenkelijke kwaliteit: Het enige goede: het alcoholvrije biertje en een vriendelijke ober die zijn excuses maar bleef aanbieden. Oja; slechts één vegetarische optie op de menukaart.
Wilde hier laatst koffie bestellen. Na 15 min nog steeds niemand die bestelling kwam opnemen, na paar keer zwaaien nog niks, naar binnen gelopen en aangegeven dat k wat wilde bestellen, komt zo iemand aan zei ze. Eindelijk na bijna 20 min kwam er een ober mijn kant oplopen, ik dacht eindelijk te kunnen bestellen maar helaas, hij besloot om n tafeltje te gaan opruimen terwijl t hele terras leeg was dus genoeg plek voor mensen om te zitten. Wrm je dan een tafel gaat opruimen ipv een wachtende gast te helpen?? Ben maar weggegaan en ergens koffie gedronken..
Na een dagje in de stad had ik last van mijn hart, en ik moest wat eten om veilig verder te kunnen reizen. Nou, ik heb er 55 minuten gezeten, zonder een hap te eten. Het was niet zo druk, ong. 5 mensen binnen. Bediening was aan het praten. Pas na 10 minuten kon ik mijn drankje bestellen. Oke, prima. Na 10 minuten wachten kreeg ik mijn drankje, en nog voordat ik mijn mond open kon doen om mijn lunch te bestellen liep hij weg? Ik heb daarna nog 35 minuten gewacht tot iemand mijn bestelling kwam nemen, ik keek de bediening aan, zat weggedraaid bij mijn tafeltje en bij de ingang duidelijk zichtbaar. Niemand die reageerde. Uiteindelijk ben ik na dus in totaal 55 minuten wachten weggegaan zonder van mijn drankje hebben gedronken, of zonder ook maar lunch heb kunnen bestellen. Nog nooit zo'n slechte bediening ervaren..
Na lange tijd toch maar weer eens bij het WP geweest. Vroeger een favoriete stek, nu een tegenvaller. Geen echte speciaalbieren op de tap, erg matige kaart en heel prijzig voor wat je krijgt. Zaak zat lang niet vol, maar de bediening verloor ons helemaal uit het oog nadat het eten besteld was. Echt heel jammer dat het onderdeel is van een keten tegenwoordig, ze hadden gewoon de kaart qua eten en drinken hetzelfde moeten houden.
Vriendelijk personeel, overdag een goede plek voor een drankje. Vooral op het terras is het heerlijk mensen kijken. Ook met minder weer lekker warm met een straal kacheltje. Ook binnen zit je goed en kan je heerlijk eten.
Fijn Grand Café met groot terras. Ruim opgezet, maar toch persoonlijk. Het ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam, op de kruising van de NIeuwe Binnenweg en Mathenesserlaan. Prima bereikbaar met het Openbaar Vervoer metro, tram of bus of lopend. Parkeren is lastiger in deze buurt. De bediening is vriendelijk en snel. Het eten is erg lekker. Je kunt kiezen uit de standaard gerechten van de kaart of specialiteiten van de dag. Vegetarische menuopties: Er zijn diverse vegetarische en vega menu opties. Parkeren: Parkeren is lastig in dit deel van Rotterdam. Kom met het OV.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Westerpaviljoen rotterdam met het openbaar vervoer


Rotterdam, Mathenesserlaan 30 meter
4
Rotterdam, Mathenesserlaan 50 meter
4
Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 70 meter
32
44
Rotterdam, Nieuwe Binnenweg 80 meter
32
44
Rotterdam, Breitnerstraat 150 meter
32
44

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Westerpaviljoen rotterdam. Mathenesserlaan 157 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Westerpaviljoen rotterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Westerpaviljoen rotterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Westerpaviljoen rotterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid