facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westerik Media Producties

Westerik Media Producties

Info

Westerik media producties richt zich op het realiseren van video’s voor privé- en zakelijke opdrachten. Voorbeelden hiervan zijn: bruiloftsvideo’s, het vastleggen van evenementen en van reclamemateriaal voor bedrijven.



"Mijn naam is Arend Jan Westerik cameraman sinds 2013 en ik houd ervan om op een creatieve, eigentijdse manier mooie films te maken. Ik zou mezelf willen omschrijven als open, vriendelijk en spontaan."
Adres: Spechtstraat 28, 3853VC Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0646296046
Stad: Ermelo
Route: Spechtstraat 28
Postcode: 3853VC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
About Media About Media 788 meter Wij helpen je met het realiseren van jouw ideeën. Sterker nog; we denken er graag ove...
Diamond Productions Diamond Productions 2 km Altijd prettig om samen te werken met dit bedrijf! Denkt mee en is zeer creatief. Lev...
Recensies
Arend Jan is een spontane en vriendelijke videograaf. Het kennismakingsgesprek maakte ons enthousiast. Er wordt goed met je meegedacht. Tijdens de dag zelf hebben wij eigenlijk niet eens gemerkt dat we gefilmd werden en het resultaat hiervan was prachtig!! Met spontane kiekjes en een uitstekende kwaliteit. Kortom wij zijn erg blij! Aanrader!
Wij hebben Arend Jan Westerik ingehuurd voor onze bruiloft. Eigenlijk meteen tijdens de intake kregen we een goed gevoel. Dit kwam mede door zijn manier van onze wensen te vertalen naar zijn video werkwijze. Daarnaast heeft hij een erg fijne energie op de draaidag zelf en heeft alles onder controle. De beelden zijn erg mooi. Wij zouden Arend Jan zeker nog een keer inhuren en / of kunnen hem zeker aanbevelen.
Desiree en ik zijn 7 april in bijzijn van videograaf Arend Jan getrouwd. Dit was heel professioneel en netjes uitgevoerd. We hebben ons heel de avond op ons gemak gevoeld. Na een paar weken hebben wij onze video's ontvangen. We zijn hier nog steeds heel erg blij mee! Ik raad Arend Jan dan ook zeker aan.
Arend Jan, wat ontzettend fijn dat jij onze videograaf wilde zijn op onze mooiste dag. We hebben samen met jou, en Dennis, enorm gelachen! Dat zorgde in de dag ervoor, tijdens de love shoot, gelijk voor veel vertrouwen voor de volgende dag. Jullie hoorden er helemaal bij. Je hebt je op gepaste afstand als een professional opgesteld die er ook echt helemaal tussen paste waardoor je onderdeel van ons gezelschap werd. Wij zijn enorm blij met onze video's. Prachtig hoe je het in beeld hebt gebracht. Een herinnering voor het leven. Dankjewel!
Arend Jan heeft onze bruiloft gefilmd. Na het kennismakingsgesprek wisten we zeker dat we hier geen spijt van zouden krijgen. Hij straalde rust uit en gaf ons het gevoel dat het allemaal goed ging komen! En wat zijn wij ontzettend blij met het eindresultaat. De video's waren in één woord geweldig. Mooie en grappige momenten, emoties, spontane shots het zat er allemaal in! Een prachtig aandenken aan de mooiste dag van ons leven. Op de bruiloft zelf merk je haast niet dat hij aanwezig is en toch filmt hij alle momenten! Chapeau! Ook onze gasten waren zeer te spreken over de videograaf, hij ging op in de groep! Mocht je op zoek zijn naar een videograaf, stop dan nu met zoeken! Wij raden Arend Jan van harte aan!
Arend Jan Westerik van Westerik Media Producties is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar professionele en onvergetelijke videoproducties voor trouwerijen en bedrijfsfilms. Arend Jan is een zeer ervaren en getalenteerde fotograaf/videograaf met een gevoel voor compositie en verhaal.
Arend Jan heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd! Hij is een kundige, professionele videograaf en hij heeft een fijne manier van werken. Door de filmpjes kunnen we onze dag weer helemaal herbeleven en daar zijn we erg blij mee!
Wij hebben pas heel laat besloten om een videograaf in te huren voor onze droomdag. Achteraf zijn we zó ontzettend blij met de keuze voor Arend Jan. We zijn meer dan gelukkig met het resultaat van onze trouwfilm! Wat is het supergaaf geworden!! Arend Jan let goed op leuke en grappige details, wat het extra boeiend maakt om naar te kijken. Arend Jan denkt mee en luistert goed naar je wensen. Is snel met de bewerking en is een fijn en sociaal persoon om mee te om te gaan. Wij hebben gemerkt dat een video een heel andere sfeer weergeeft dan foto's en emotioneel raakt. Het is het geld daarom meer dan waard geweest! We vinden het zo leuk geworden dat we besloten hebben om de link van onze trouwfilm als bedankje naar onze gasten te sturen in plaats van de traditionele bedankkaart. Arend Jan je bent een topper en bevelen je werk bij iedereen van harte aan! Rick & Charlotte Wolleswinkel
WAUW! Wat een ontzettend mooie film is het geworden! Het is de perfecte weergave van onze trouwdag geworden. Zo ontzettend knap gedaan. Arend Jan heeft echt de juiste balans gevonden en de aandacht echt op de juiste punten gelegd in onze film. Daarnaast heeft hij perfect de door ons gebruikte muziek verwerkt, echt heel erg gaaf en we zijn er dan ook enorm blij mee. Maar niet alleen met het eindresultaat, maar ook met Arend Jan als persoon. Hij denkt heel fijn mee met je wensen, geeft duidelijk aan wat wel en niet kan en wat wellicht nog mooier en leuker is. Daarnaast was het zo ontzettend gezellig, alsof we elkaar al jaren kenden. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat Arend Jan erbij was op onze trouwdag, én daarbij echt fantastische films heeft gemaakt.
Arend Jan was niet opvallend aanwezig op onze bruiloft en toch prachtige beelden geschoten. We zijn heel blij met de korte en lange video, die ook nog eens mooi op muziek zijn gezet op mijn verzoek niet al te zoetsappig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid