facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westerhaard

Westerhaard
Adres: Zegheweg 6 , Woudenberg 3931 MR, NL
Telefoonnummer: 033 286 5109
Stad: Woudenberg
Route: Zegheweg 6
Postcode: 3931 MR


Recensies
Bedrijf zou wel prima zijn maar de vrachtwagen chauffeur van vandaag niet. Op deze plek over een doorgetrokken lijn heen rijden is echt een actie van een zwak begaafde. Hij kon helemaal rechts blijven want, er was geen verkeer voor hem/haar!!!! Onnodig gevaar veroorzaakt! Datum: 15 feb 2023 Tijd rond: 16:30
Super netjes gewerkt, mooi mee gedacht en een top einsdresultaat, van advies tot plaatsing en uiteindelijk het stucwerk, allemaal nette vakmannen. En als je de kans krijgt ga dan voor een stooklesje in de showroom.
Wij zijn meer dan tevreden over de service van Westerhaard. De eigenaar verkoopt je niet alleen een haard maar komt hem ook zelf installeren. Coen denkt in mogelijkheden en weet wat mooi is. Fijn als er een vakman met je meedenkt i.p.v. alleen willen verkopen! Er is helaas door toedoen van leveranciers nogal wat mis gelopen in het proces maar dit is steeds prima opgelost door Coen en Vincent. Om toch aan een deadline te voldoen is er zelfs tot ver na etenstijd doorgewerkt door de heren. Er wordt netjes gewerkt en opgeruimd. Het is duidelijk dat ze kwaliteit willen leveren. Werken aan de haard alsof ze hem voor zichzelf installeren.
Wij zijn dik tevreden! Van advies tot installatie is alles perfect verlopen.
Gisteren is hier iemand geweest om onze kachel aan te sluiten. We zijn net verhuisd en wilden de gaskachel die we vonden in huis weer aan laten sluiten. Na heel veel telefoontjes met mijn vraag kwam ik erachter dat veel bedrijven alleen hun eigen kachels willen willen aansluiten. Westerhaard echter niet, zij bieden de service om ook andere kachels aan te sluiten! De installateur die hier gisteren was heeft goed werk verricht. het bleek een puzzel te zijn om de kachel passend te krijgen. De installateur was creatief en dacht mee om een oplossing te vinden. En dat is gelukt! Wij zijn zeer tevreden en blij met onze kachel die weer heerlijk brandt!!
Zeer klantvriendelijk en ruim voldoende kennis
Zeer tevreden over dit bedrijf,kundig en werken netjes,vandaag nieuwe kachelpijp laten monteren,dikke pluim
Puik advies gehad! Er werd alle tijd voor ons genomen. Echt een speciaalzaak met hart voor het vak.
goede service
Vakkundig en eerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid