facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westergasterras

Westergasterras

Info

Het WestergasTerras is 5 dagen per week geopend voor (laat) ontbijt, lunch, diner en borrel. Op het riante zonovergoten terras of binnen bij de haard.

Geschiedenis

Het WestergasTerras, een prachtige plek gelegen op het groene terrein van de historische Westergasfabriek. Met uitzicht op de bekende Gashouder en de pittoreske watertuinen, ligt het terras aan de westkant van het park. In de wintermaanden is het WestergasTerras binnen, met een gezellige haard en comfortable sofa’s. Zodra de lentezon begint te schijnen breidt het terras zich uit en naarmate de temperatuur stijgt, zo ook de ambiance! De menu kaart is klein, maar verandert met het seizoen.

Adres: Klonneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam
Telefoonnummer: 020-6848496
Stad: Amsterdam
Route: Klonneplein 4-6
Postcode: 1014 DD


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 01:00
Dinsdag: 11:00 - 01:00
Woensdag: 11:00 - 01:00
Donderdag: 11:00 - 01:00
Vrijdag: 11:00 - 03:00
Zaterdag: 10:00 - 03:00
Zondag: 10:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: westergasterras wk, restaurant westerpark, westergasfabriek, eten westergasfabriek, westerliefde, westerunie, bar kantoor, bar kantoor amsterdam
Recensies
Ik sluit mij volledig aan bij de review van Bouchra. De lokatie is super. Het terras is ruim en het gedeelte met de strandstoelen is hip. Bestellen per app is efficiënt handig in deze tijd van personeelstekorten, maar er komt niemand even gedag zeggen als je gaat zitten om vervolgens even uit te leggen hoe het bestelproces werkt. Dat voelt niet erg gastvrij. Wij hebben hier geluncht: thai curry broodje en bakkeljauw broodje. Allebei vielen behoorlijk tegen. Qua smaak en hoeveelheid. Wij vinden het prima om Amsterdamse prijzen te betalen, maar we verwachten dan wel wat meer van de ervaring en het voedsel.
Op meteen met de deur in huis te vallen.. wat een teleurstelling! Geen personeel die je kan aanspreken, bestellen kan alleen via de app/online. Een jonge dame die in haar eentje alle tafels moet afruimen, terwijl de rest staat toe te kijken. Het menu lijkt duidelijk, maar als je een hoofdgerecht besteld dat eigenlijk een voorgerecht moet zijn gezien de grootte/hoeveelheid en je er de hoofdprijs voor moet betalen dan sla je als ondernemer de plank volledig mis. De locatie is geweldig, maar geen ontvangt en persoonlijke communicatie met daarnaast belachelijke prijzen voor gerechten die het niet waard zijn is dit echt 1 ster waard!!!
Mooie locatie. Wij waren hier bij het Amsterdam wijn festival. Het was erg gezellig lekker en leuk. Wat ik wel jammer vond, is dat het geen proeverij was. Je moesten per glas of per fles bestellen.
Ach je zit er wel aardig dankzij de lokatie , maar de tosti, welk na navraag toch nog geleverd als een afgekoeld uitgedroogt exemplaar op een ranzig plankje, waarvan ik dacht dat ook als ie wel warm geleverd zou zijn ZEKER niet dat bedrag zou mogen kosten. Ik snap werkelijk niet dat je dat zo durft af te leveren.Klanten zat denk ik, ik sla voortaan over..
Gezellig en informeel, middensegment wat betreft prijzen. Groot terras met een stuk dat met heaters verwarmt kan worden als het te fris wordt. Ik vond mijn goede zeebaars in bananenblad en rijst erg saai van smaak maar het gerecht van mijn gezelschap viel goed in de smaak en zag er goed uit. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Bestellen met QR-code waardoor je eerst iemand moet aanschieten voor je weet waar het gerecht uit bestaat. Ondanks de enorme drukte zit je niet uren op je drankje of eten te wachten.
Heel fijne terras, maar ik vond het minder dat de ober ons op wees dat we via de code moesten bestellen en betalen. Aangezien we onze telefoon bij niet bij hadden heeft hij een uitzondering gemaakt. Maar voelde met niet op me gemak .je ziet dit op meer terrasjes. Dus ben je nu verplicht overal je telefoon mee te nemen. Terwijl je wil ontspannen,zonder telefoon
Mooie locatie. Het eten is echt belachelijk weinig voor de prijs. Begrijp dat de inkoop kosten zijn gestegen maar dit is echt schandalig. Daarnaast was het eten vrij smakeloos. Denk niet dat de koks het eten hebben geproefd. Het ene mini spiesje Koreaans beef was wel lekker. Voor de prijs kan je in Amsterdam veel lekkerder eten met normale porties. Ik kom in ieder geval niet terug. :
WGT burger besteld, slecht op smaak gebracht. Ook de zeebaars was niet te vreten. Later in de avond kregen een vriend die ook de burger besteld heeft en ik allebei buikgriep. Het eten was dus ook niet hygiënisch. Bestellen via het QR code systeem was ook een ramp, op gegeven moment was de internet down en je kunt dus niet eens zelf bij de bar drinken bestellen… Erg slecht.
Prachtige plek. Heerlijke eten en drinken. Aardige bediening. Gezellige sfeer. Maar bestellen moet met een suffe App. En die werkt slecht, zelfs op de nieuwste iPhone. Terwijl personeel binnen wacht, probeer je tevergeefs een tweede rondje te bestellen. Alles is hier top, behalve de App. Die is een flop.
Mooie locatie maar geen personeel om te bestellen, moet via de app. Het wordt snel gebracht en ook via de app afreken. Vraag of je tip wil geven begrijp ik niet .... waarom want er is geen personeel. Gezellig is minder omdat er geen personeel is en sissi besteld voor vriendin die het niet luste want het is allemaal suikervrij!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Westergasterras. Klonneplein 4-6 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Westergasterras adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Westergasterras. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Westergasterras delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid