facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westend Snooker

Westend Snooker

Info

7 snookertafels, 7 pooltafels, 5 dartbanen, gezellige bar

Adres: Westzijde 28a, 1506EE Zaandam
Telefoonnummer: 075-6703125
Stad: Zaandam
Route: Westzijde 28a
Postcode: 1506EE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 01:00
Dinsdag: 13:00 - 01:00
Woensdag: 13:00 - 01:00
Donderdag: 13:00 - 01:00
Vrijdag: 13:00 - 02:00
Zaterdag: 13:00 - 02:00
Zondag: 13:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Poolen Zaandam, Westend Zaandam foto's, Poolen Hoofddorp, Poolcentrum, Snookeren hoorn, Poolcentrum Amsterdam, Snooker Den Haag, Snooker Schagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcafe de Aftrap Sportcafe de Aftrap 168 meter Gezellig café. Altijd de beste sportwedstrijden live te volgen.
Recensies
Geweldige plek om te poolen en te darten! Gezellig met wat vrienden wezen poolen. Vriendelijk personeel wat regelmatig komt vragen of je nog wat wilt drinken. Het is ook een sportsbar, waar je verschillende sporten kunt kijken onder het genot van een drankje en hapje. We hebben bittergarnituur besteld en dat smaakte uitstekend. Er hangt een fijne sfeer en de nieuwe locatie is een stuk groter dan waar ze voorheen zaten. Aanrader!
Geweldige locatie om te kunnen poolen, snookeren en darten, zowel op recreantenniveau als op wedstrijdniveau. Goed materiaal en een fijne sfeer.
Prachtig snooker en pool centrum! De tafels worden heel goed onderhouden en lopen zeer goed. Vriendelijke personeel en genoeg keuze voor een hapje en een drankje.
Leuke plek voor een spelletje pool, darts of snooker met familie en vrienden. Heel ruim opgezet en gezellige ambiance. Vriendelijk personeel.
Een top café!! Met snooker, poolbiljart, dartborden en andere spellen om aan de tafel te doen. Een gezellig cafe met aardig personeel. Hier kan je ook sportwedstrijden kijken. Maar ik heb genoten!! Een aanrader om heen te gaan!!!
Altijd vriendelijk personeel, genoeg ruimte om te poolen zonder te dicht op elkaar te staan. Wc voorziening altijd schoon. Ik heb in meerdere pool gelegenheden gestaan en Westend is en blijft een van de betere. Lekker bezig!
Zeker een van de mooiste en beste snooker en pool centra van Nederland! Goed personeel en goed materiaal! Absoluut een aanrader.
Het nieuwe pand is echt giga groot. Ze hebben nu meer tafels en bar ruimte. Personeel is zeer vriendelijk. Je kan als je lid wordt voor 6 euro per week onbeperkt biljarten. Lees wel eerst de voorwaarden Ook worden er workshops/lessen gegeven voor elk type biljart.
Snooker & Dart locatie met veel speelruimte, mooie tafels cq banen, aardig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid