facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westen Mode

Westen Mode

Info

Westen Mode

Geschiedenis

Bij Westen Mode vind je ruim 150 toonaangevende merken onder één dak. Je hoeft niet meer winkel in en winkel uit om een perfecte outfit te scoren.
Onze collectie is zeer gevarieerd in alle opzichten. Met zoveel merken, 2000 vierkante meter winkelplezier, een Westen Café, een eigen atelier,
een speelhoek voor de kinderen, Personal Shopper service en gratis parkeren voor de deur. Westen Mode is één en al fashion, voor jong en oud.

Adres: A-weg 29, 9581 AL Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0599-412700
ln.edomnetsew@lekniw
Stad: Musselkanaal
Route: A-weg 29
Postcode: 9581 AL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: westen mode sale, westen mode vacatures, westen mode openingstijden, westen mode kortingscode, westen mode jurken, goedhart westen ziek, westen mode jassen, westen mode tramontana
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Westen Fashionmall Westen Fashionmall 11 meter Prachtige winkel, veel keus en hele leuke en prettige personeelsleden Voelen goed aa...
terStal Familiemode terStal Familiemode 1 km Leuke en nette winkel met vriendelijk personeel en voldoende aanbod
10store Musselkanaal 10store Musselkanaal 1 km Super kleding winkel Gezellig personeel en niets is teveel moeite
ROLFES SPORTS cycling.lifestyle ROLFES SPORTS cycling.lifestyle 1 km De laatste fiets in NL gevonden van het merk en model dat ik graag wilde hebben. Supe...
Savannah's Tweedehands kleding. Savannah's Tweedehands kleding. 5 km Leuke winkel. Voor de vrouw !!.
Recensies
Grote waardering voor de fantastische hulp die ik vandaag heb gekregen Sympathiek personeel, zowel op de heren als dames afdeling. De reden van het nodig hebben van nieuwe kleding is verdrietig, maar daarom was het extra fijn dat ik zo prettig werd geholpen. heel erg bedankt !
Mooie modewinkel voor ieder wat wils .voor kleintjes en de volwassenen. Voor de verveelde man of vrouw is er een koffiecorner.
Voor een huwelijksfeest op zoek naar een nieuwe outfit. Het is effe rijden maar ben heel goed geholpen. Complimenten!
Mooie kleding voor zowel dames als heren.Jammer dat een nogal op/aandringende verkoopster mij ervoor heeft laten kiezen er niks te kopen.
heerlijk geslaagd buurvrouwtje en ik buuf e mooie schirt s en ik een mooie jas
Leuke winkel maar jammer dat er zoveel maten ontbreken.
Goede sfeer je wordt er gpef geholpen
Fijne winkel met uitgebreid assortiment, fijne pntvangst met koffie en heerlijke lunch als afsluiter. Goed geadviseerd door kledindadviseuse en prettige manier van helpen. Top!!
Ondanks de Corona-crisis hebben ze alles van de nieuwe collecties wel geleverd gekregen. Ik werd netjes geholpen bij het uitzoeken van een zwarte leren jasje, hier vroeg ik specifiek naar. Daarnaast nog wat leuke zomer kleding gekocht. Personeel heeft veel kennis van de collecties en kan goed inschatten wat wel of niet bij je staat/past. Ik ben goed geslaagd en kom graag nog eens heerlijk shoppen!
Mooie winkel met een goed merkkleding assortiment. Van alle merken voldoende voorraad in alle mate en soorten. Vriendelijk en deskundig personeel. Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid