facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westeinder health studio

"Kings and Queens Health Studio is een health studio in Aalsmeer.Naast fitness artikelen & supplementen aanschaffen/bestellen kan je op locatie ook onze producten testen.Ook geven wij op locatie royal personal training, boks/kickboks lessen en verschillende groepslessen.Door een hoog en professioneel servicelevel te hanteren, onderscheiden wij ons in de markt.Ons team bestaat uit gedreven professionals die graag met ons meegroeien en goed gedijen binnen een werkomgeving die continu in beweging is.Heeft u vragen omtrent onze diensten bel/mail gerust of neem een kijkje op onze website."
Adres: Molenweg 165C, 1436BS Aalsmeerderbrug
Telefoonnummer: +31615256595
Stad: Aalsmeerderbrug
Route: Molenweg 165C
Postcode: 1436BS



op zoek naar gerelateerd: Molenweg 165 Aalsmeerderbrug, Boy Kransen, Personal training Aalsmeer
Recensies
Ik ben heel erg blij met Boy en Rico als trainers. Hele leuke lessen. Er wordt lekker getraind en de trainers begeleiden ons heel goed. De trainingen zijn afwisselend en we worden echt wel uitgedaagd. Wat ik zo fijn vind bij Westeinder is de sfeer. Oprecht vriendelijk en iedereen die er traint krijgt aandacht en een goede begeleiding. Maakt niet uit wat je kunt of hoe je eruit ziet. We trainen fanatiek maar belangrijker is dat we er plezier in hebben. Die balans voelen Rico en Boy heel goed aan en dat merk je tijdens hun trainingen. Westeinder Health Studio is echt een aanrader.
Ik volg #WHS al sinds het begin. Met veel plezier doe ik mee aan de bokstrainingen en krijg ik personal training van Boy Kransen de eigenaar Ik ken hem al jaren en elk jaar heb ik hem zien groeien in zijn kennis en kunde. Hij behandeld elke klant op maat met gegarandeerd resultaat. Als Boy zelf geen tijd heeft staat Rico al klaar om het roer over te nemen. Ook zijn lessen zijn zeer professioneel met gegarandeerd resultaat. Beide heren stimuleren mij om van het fitness en alles er omheen een levensstyle te maken. Dit heeft me onwijs geholpen om mijn doelen te behalen. 1 Heren bedankt en met trots schijf ik deze eerste review!
Boy en Rico zijn twee super enthousiaste/motiverende trainers. Ik train nu een aantal weken bij Rico, Bootcamp. De lessen zijn gevarieerd , uitdagend en de sfeer is onwijs leuk. Er wordt fanatiek getraind , maar er is ook ruimte voor een grap. Wat ik bij de meeste sportscholen mis. Ik zou zeker eens een proeflesje meedoen.
Goede en zeer professionele begeleiding door Boy en Rico. Elke personal training is weer anders en mede door de variatie blijf ik gemotiveerd. Je wordt tot het uiterste gedreven, maar net niet te ver. Fijne materialen om mee te trainen. Persoonlijke doelen worden samen nagestreefd en bijgesteld wanneer nodig. Ik ga er heel graag naartoe.
Ik heb sinds een aantal weken training bij Westeinder Health studio. De bokstrainingen bij Boy zijn leerzaam en hij haalt het beste in me naar boven!
Ik krijg personal box training van Boy en het is in één woord TOP! Na iedere training gesloopt maar wel voldaan. Neemt de tijd om uit te leggen waarom je een bepaalde techniek hanteert en wat het nut daarvan is, raad het zeker aan!
Ik heb hier onlangs een bootcamp gevolgd, erg professionele uitvoering en toch wel een paar daagjes van de fysieke afslachting in mijn benen mogen nagenieten kortom voor een goede workout kunt u hier prima terecht !
Wat een heerlijke workouts altijd bij de mannen. Train graag bij Westeinder Health Studio, top sfeer! Volgas mannen #samengroeien
Rico is een fijne, kundige trainer. Elke week is er een afwisselende training
Reageer op deze plaats
Lennard de Vries
Ik werk zelf op Schiphol. Fijn dat ik na mijn werk terecht kan bij Westeinder Health Studio. Leuk aanbod aan verschillende trainingstylen en lessen.

Routebeschrijving naar Westeinder health studio met het openbaar vervoer


Schiphol-Rijk, Boeingavenue 440 meter
181
Schiphol-Rijk, Boeingavenue 460 meter
180
Schiphol-Rijk, Tupolevlaan/Boeingavenue 470 meter
181
Schiphol-Rijk, Tupolevlaan/Boeingavenue 480 meter
180

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid