facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westeind Zadel- en Tuigmakerij

Westeind Zadel- en Tuigmakerij

Info

Westeind Ruitersport. Webshop voor ruitersport, ijslandse, friese paarden.
Zadel en tuigmakerij
Frysia zadels

Adres: www.westeindruitersport.nl, Bakhuizen
Telefoonnummer: 06-14605284
Stad: Bakhuizen
Route: www.westeindruitersport.nl



op zoek naar gerelateerd: ijslander zadel, ijslandershop, tuigmakerij friesland, ijslandersport, atorka, zadelmaker friesland, westeind hoofdstel, topreiter zadel
Recensies
Stijgbeugels besteld via de webshop, met een week in huis. Viel mij erg mee gezien de slechte reviews. Blij ermee
Ook een bitje besteld. Niks geleverd. Mevrouw is onbereikbaar, gebeld en gemaild maar er wordt niet gereageerd. Dat is dan ook 55 euro naar een oplichter.
Begin november een bit gekocht via de website. Ondanks bellen, mailen, appen en Messenger is er geen contact te krijgen. Mevrouw schermt ermee dat ze in een gebied woont met slechte dekking en niet gaat verhuizen. Intussen int zij wel graag de zuurverdiende centjes van hardwerkende mensen maar producten leveren ho maar Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Ik heb er spijt van dat ik ook niet vantevoren de reviews gelezen had. Dan had ik nooit besteld en dus ook mijn geld niet kwijt geweest. Het is dat je een ster aan moet klikken om een review te kunnen schrijven maar zelfs 1 ster is dit bedrijf niet waard.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Ik heb een zadel aan laten meten voor mijn paard. Het zadel heeft 7 maanden op zich laten wachten. Eenmaal het zadel binnen ligt het niet goed op mijn paard. Contact blijft aan alle kanten uit. Zij reageert nergens meer op. Het zadel ligt op geen enkele mogelijkheid goed. Hij is te lang voor de rug van mijn paard, de bladen zijn ongelijk, het hele zadel is scheef. Ik heb het zadel door een andere zadelmaker na laten kijken. Het advies luidt gooi het zadel in de prullenbak. Nu ben ik € 2.000,- lichter en heb een nieuw zadel aan moeten schaffen. Het kaartje zit nog op dit zadel. Ga niet met deze vrouw in zee. Nog geen ster waard!
In september 2 rijbroeken gekocht. 1 daarvan was niet goed qua pasvorm voor mij niks met hen te maken en in overleg mocht ik deze terugsturen. Broek netjes teruggestuurd, maar nooit meer antwoord gekregen of ik dan mijn geld terug kreeg of een bon in de plaats.... En ik ben blijkbaar niet de enige. Hier koop ik NOOIT meer!
Reageren niet op berichten beloven dingen aan de telefoon die ze niet nakomen. Heb er een nieuw zadel gekocht die na een paar weken nagenoeg al geen vulling meer had waardoor mijn paard druk plekken kreeg. Doordat ze niet reageren een ander zadel moeten kopen en krijg nu weer geen reactie meer op mijn oude zadel. Zit nu dus met 2 zadels waarvan 1 niet verkoopbaar omdat de vulling veel ste plat is!!
Na maanden gezocht te hebben naar zadelpasser kwam Lenie op mijn pad. Zelden iemand meegemaakt die volledig vrijblijvend advies geeft en alle tijd neemt voor een goede keuze. In vertrouwen zadels ter proberen aanbied zodat je volledig zeker een beslissing kunt nemen alvorens te investeren. Echt een absolute aanrader!!
Zeer slechte dame,zadel van ruim € 1000 aan laten meten,zou meegroeien met mijn paard. Nu ligt het zeer slecht en deze dame laat niets van zich horen,neemt tel niet op en negeert app wel gelezen binnen jaar 1000 euro lichter. Be ware!!!!!!
Nog geen 1 ster waard!! Al sinds APRIL! aan het wachten op MIJN juiste beugelriemen.. ik mail dagelijks en eind mei krijg ik dan eindelijk een mailtje dat ze zsm worden opgestuurd.. Ik mail dagelijks zonder reactie terug en als ik bel wordt er vriendelijk gezegd dat ze opgestuurd worden. Ik ben al deze maanden vriendelijk gebleven maar nu ben ik het zat!!!! Nogmaals IK WIL MIJN BEUGELRIEMEN!!!!! WE LEVEN INMIDDELS IN AUGUSTUS!!!!!!
Wat een vreselijke belabberde service... Zadels zijn het geld niet waard. En mevrouw is ten aller tijden onbereikbaar. Vreselijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid