facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WEST SnackBar

WEST SnackBar
Adres: Weverstraat 10 , Oosterbeek 6862 DP, NL
Telefoonnummer: 026 333 5144
Stad: Oosterbeek
Route: Weverstraat 10
Postcode: 6862 DP



op zoek naar gerelateerd: snackbar west arnhem, snackbar west oosterbeek openingstijden, snackbar west velp, snackbar west wolvega, snackbar west velp menukaart, snackbar oosterbeek, snackbar west oosterbeek, snackbar west velp openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snackbar West Snackbar West 0 meter Na veel slechte ervaringen maar weer eens hier frites en snacks gehaald. Nog steeds v...
Recensies
Ze hebben geen handschoenen, dus raken het eten met blote handen aan. Ik had een kapsalon besteld, en er zat erg veel sla op maar geen andere groenten. het personeel was erg kortaf en niet vriendelijk. De kapsalon was wel oke, maar ik zou er niet nog een keer iets bestellen.
Ik kreeg een hamburger die droog was en het idee had dat die er al een tijdje lag. Werd desnoods op een los servetje geserveerd. De patat was hard en het vet waar het in gebakken was proefde alsof het vet er al een tijdje erin zat. De berehap was droog en had amper smaak. Ik hoop niet op een voedselvergiftiging kortom… Zwaar af te raden hier iets te bestellen!
Slechte service, duurt erg lang, daarnaast is het patat oud bruin, en met je oude patat wat je echt proeft niet alleen hard maar je proeft het krijg je ook nog weinig saus, zeg je er iets van dan moet je maar extra saus betalen.
37 euro voor 4 gehaktballen 4 br kaas soufle en 4 cola, en als het dan ook lekker was. Maar nee. Nooit weerEten: 1/5
Ik kom hier al jaren, niet veel veranderd. Lekkere friet met snacks. Jammer dat ze niet met de tijd meegaan met papieren bakjes en verpakkingen. Die plastic tasjes zijn outdated.
Vroeger toen Hu hier nog werkte was het een toptent. Nu er ander personeel werkzaam is is het niet veel meer. Lauwe friet, een kroket die wordt vergeten en na vragen waar hij blijft alsnog zwart wordt aangeboden, deze mensen hebben geen gevoel voor horeca...
Ruime keuze aan snacks ,lekker gebakken frieten.
Ziek geworden. Smerige sfeerloze tent. Bah!Eten: 2/5
Meestal is de friet goed heet, ook na een autoritje van 15 minuten en goed gebakken. Jammer van de friet van deze avond. Deze was lauw en keihard en daardoor niet lekker.
Een oké tent. We wilden wat snacks bestellen om daar even op te eten, we kregen het in een zakje omdat ze niet hadden gevraagd of we het daar wilden opeten terwijl ze dat bij degene na ons wel deden. Het wachten op de snacks duurde gelukkig niet zo lang en naderhand wilden we nog gaan voor een ijsje. Dat ging helaas niet van harte. De caramel saus voor de sundea kwam uit een of ander kastje en de discodip voor het softijsje werd er onderhand met nijd opgestrooid. De zaak is dus wel oké maar de service mag wel een tikkie worden opgeschroefd.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar WEST SnackBar met het openbaar vervoer


Oosterbeek, Weverstraat 190 meter
352
Oosterbeek, Weverstraat 190 meter
352
Oosterbeek, Gemeentehuis 230 meter
352
590
Oosterbeek, Gemeentehuis 250 meter
352
589
Oosterbeek, Gzc De Dennenkamp 390 meter
590

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid