facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wesselink Buunk Voetvolleytoernooi Geesteren

Wesselink Buunk Voetvolleytoernooi Geesteren

Info

Het Wesselink Buunk Voetvolleytoernooi op sportpark De Peuverweide in Geesteren.

Geschiedenis

Het eerste PMA Voetvolleytoenooi op sportpark de Peuverweide zaterdag 8 juni 2013

Adres: Vinckenweg 9, 7678TA Geesteren, Overijssel, Netherlands
Stad: Geesteren
Route: Vinckenweg 9
Postcode: 7678TA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CSI Twente CSI Twente 978 meter Van dinsdag 12 tot en met zondag 17 juni komt de wereldtop der springruiters weer naa...
Recensies
Top bedrijf en goede service. Kwamen dezelfde dag nog langs om een nieuwe douchekraan te plaatsen. Zeker een aanrader!
Heel blij! De monteurs hebben snel gefixt wat kapot was, duidelijk uitgelegd wat het probleem was en daarnaast ook nog geholpen met een ander probleem waar ik mee zat. Heel professioneel en vriendelijk!
Sinds een korte tijd maakt de Woonplaats gebruik van deze firma. Ik heb 3 weken in de verbouwing gezeten, ben ontzettend tevreden over de leuke mensen, communicatie, werktempo en eigenlijk vrij wel alles er omheen. Voor de Woonplaats doen ze ook onderhoud, ben ontzettend tevreden. De vorige aannemers maakte er soms nogal eens een potje van door dingen ‘hobby achtig’ te maken, waardoor soms problemen erger werden. Wesselink Buunk is de oplossing, top, weet je tenminste dat het goed gebeurd en top communicatie. Zelfs met de lekkage bij de verbouwing, kwamen ze direct kijken. Top!
Zonder toestemming staat er opeens een steiger in mijn achtertuin. Asociaal volk
In combinatie met 24/7 Kormelink één van de onderaannemers.
Al maanden bezig met een simpele lekkage in de berging. Komt een monteur.... gaat een monteur.... bellen je een keer als je opnieuw je beklag doet bij de woningbouw dat het allemaal wel ERG lang duurt. Komt een monteur... gaat een monteur.... en nu na ongeveer een half jaar is het nog altijd niet opgelost en hoor ik er ook niets over tenzij ik bij de woningbouw blijf klagen.
Jammer... op 24 juni'20 aanvraag gedaan voor een nieuwe CV installatie, tot op heden geen offerte of reactie ontvangen. Geeft geen goed gevoel voor de toekomst.
Helaas onbetrouwbaar al in het offerte traject. Er komt geen offerte na 6 weken. Wordt niet teruggebeld na 7 keer bellen gedurende enkele weken.
Voor lekkages groot en klein......
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid