facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wesseling Tuinen

Info

Wesseling Tuinen

Geschiedenis

Werkwijze - visie

Elke tuin ontworpen door Wesseling Tuinen is het resultaat van intensieve samenspraak tussen de ontwerper en de opdrachtgever. Beplantings- en kleurenplan, bestrating en inrichtingselementen, alles wordt doorgesproken en vervolgens verwerkt in het tuinontwerp, met speciale aandacht voor de omgeving en de ligging van de tuin.

Na de inventarisatie van uw wensen ontstaat stap voor stap de tuin die u voor ogen staat. En vanzelfsprekend binnen het door u gestelde budget.

Werkwijze - detaillering

Zicht op details en gevoel voor kleur kan in een tuin een wereld van verschil maken. Het verschil waar zo maar ineens de zon op valt.
Het verschil dat dauwdruppelt in de morgen.
Het verschil dat op tal van momenten een lust voor het oog is.

Adres: Stephensonstraat 41, 2014 KC Haarlem
Telefoonnummer: +31235264007
Stad: Haarlem
Route: Stephensonstraat 41
Postcode: 2014 KC


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Vacature hovenier Haarlem
Recensies
In de loop der jaren is tussen Wesseling Tuinen en BOTANIQ een prachtige samen werking ontstaan. De mannen van Wesseling hebben een grote passie voor hun vak en dat zie je terug in het fantastische werk dat ze leveren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid