facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wessanda

Wessanda

Info

Kleinschalige gerbilfokkerij. Verkoop van knaagdier terrariums (ook op maat), magnetische drinkfleshouders en diverse andere knaagdier-benodigdheden.

Geschiedenis

Ruim 20 jaar houd ik nu Mongoolse gerbils en fok daar ook op kleine schaal mee. Moet toegeven dat deze hobby toch wel een beetje de hand gelopen is inmiddels...
Omdat onze ´veestapel´ zich bleef uitbreiden zijn we zelf onze knaagdier terraria gaan maken, precies zoals we ze zelf graag willen hebben. Mensen die bij ons gerbil pups kwamen ophalen vonden onze terraria ook mooi en praktisch, dus zijn we ze ook voor andere mensen geheel naar wens op maat gaan maken.

Een drinkflesje ophangen in een glazen terra bleef lastig, dus hebben we een magnetische drinkfleshouder bedacht en gemaakt.
En daarna volgden ook de houten huisjes met een (afneembaar) glazen plateau-dak.

Door jarenlange ervaringen met het houden van gerbils hebben we vooral naar praktische oplossingen gezocht. En die werken niet alleen voor onze gerbils en onszelf, maar natuurlijk ook voor vele andere knagers en hun baasjes.

De WebWinkel is opgezet om het voor mensen makkelijker te maken om produkten bij ons te kunnen bestellen.

http://www.wessanda.eu

Onze Website met informatie over het houden en verzorgen van mongoolse gerbils bestaat sinds 1999. En natuurlijk ook veel foto´s van onze dieren.
We nodigen u graag uit om een bezoekje aan onze site brengen:

http://www.wessanda.nl

Adres:
Stad: Aalten


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zadelkasten.nl Zadelkasten.nl 2 km Zadelkasten.nl, de grootste keus in zadelkasten en toebehoren. al 15 jaar toonaangeve...
BDB Natuurlijke Diervoeding BDB Natuurlijke Diervoeding 2 km Goed advies,fijn geholpen
Recensies
Heel goedkoop, heel goed gerbilvoer, heel snel geleverd én zelfs met 2 kleine verrassingen erbij! Kortom: een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid