facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wesley Installatietechniek

Wesley Installatietechniek

Info

"Vakkundig maatwerk met een vrolijke noot!"
Whatsapp: 06 17380591

Geschiedenis

Hij staat bekend om zijn enthousiasme, precisie en vakwerk. Zijn slogan is dan ook niet voor niets: Vakkundig maatwerk met een vrolijke noot!

Op onze Facebookpagina houden wij jullie op de hoogte van de projecten en werkzaamheden maar vinden wij het ook belangrijk om te laten zien waar Wesley nog meer mee bezig is. Bijvoorbeeld mountainbiken en samen met zijn vriendin klussen in hun klushuis.

Wesley is actief als betrouwbaar en gedegen installatiebedrijf in Leek en omgeving. Een klein bedrijf dat met name voor de particulieren werkzaam is.

Een afspraak maken met deze enthousiaste installateur kan via WhatsApp: 0617380591

Geen klus is hem te gek!



"Ik ben actief als betrouwbaar en gedegen installatiebedrijf in Leek en omgeving die met name voor de particuliere markt werkzaam is.Op het gebied van installatietechniek ben ik allround. Klanten kunnen bij mij terecht voor gas, water, elektra, centrale verwarming, zonnepanelen maar zeker ook voor de bijbehorende klussen.Ik ben duidelijk, open en eerlijk, bied kwaliteit en optimale service en doe wat ik beloof. Daar kom je het verst mee, dat weet ik zeker.Ik besef me dat mijn succes staat of valt met de kwaliteit van mijn werk en een tevreden klant."Ik sta bekend om mijn enthousiasme, precisie en vakwerk. Mijn slogan is dan ook niet voor niets: "Vakkundig maatwerk met een vrolijke noot!"Tot snel!Wesley"
Adres: Pulvertorenstraat 20, 9351 BR Leek
Telefoonnummer: 0617380591
Stad: Leek
Route: Pulvertorenstraat 20
Postcode: 9351 BR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Recensies
Kort gezegd : boven verwachting en dik tevreden! De slogan van Wesley past bij wie hij daadwerkelijk is. Eerlijk, betrouwbaar, vrolijk, vakkundig en een perfectionist. Na de aanvraag van een offerte via whatsapp werd ik gebeld door Wesley. Een dag na aanvraag van de offerte stond hij op de stoep zodat hij alles op kon nemen, vakkundig raad heeft gegeven en ervoor zorgde, dat er op korte termijn een nieuwe ketel geplaatst kon worden. Op dag van installatie was binnen 7 uur, met af en toe gezellig een bakje zwarte koffie en veel gelach, de oude installatie afgevoerd en de nieuwe installatie gemonteerd nadat zelfs onverwachte moeilijkheden waren opgelost. daar draait hij zijn handen niet voor om Alles was netjes opgeruimd en in werking met een duidelijke uitleg over het gebruik. Leuk om te zien: Zijn schoonvader was mee om te helpen en daaraan stelt Wesley dezelfde eisen als aan zichzelf. Uitermate tevreden over de gehele gang van zaken en met mijn nieuwe ATAG.
Wesley heeft goed meegedacht voor indelen onze nieuwe keuken. Met wat slimme wijzigingen aan ons oorspronkelijke plan heeft hij flink veel extra ruimte kunnen creëren. In goed overleg heeft hij een passende offerte gegeven waarbij we achteraf geen gekke kosten hadden. Goed maatwerk en een zeer betrouwbaar. Bedankt voor alles!
Betrouwbaar bedrijf, zeer vaktechnisch. Afspraken worden nagekomen. Op een avond is de monteur langs geweest om de situatie te bekijken en op zeer korte termijn kon mijn ketel al worden vervangen. Hierbij wordt alles netjes aangesloten en werd ik bij de installatie betrokken zodat ik kon zien waar hij mee bezig was. Een leuke ervaring. Na de installatie wordt alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Heb er een certificaat bij gekregen waarop precies alle gegevens van de Ketel staan en heb een les gekregen om zuiniger te stoken! "Mijn" monteur Wesley: Een keurige jongeman die zijn vak verstaat en lekker doorwerkt. Mijn dank hiervoor. Na het werk nog even een bakje koffie gedronken en kwam duidelijk naar voren dat dit een ondernemer is met ambitie. Ga zo door!
Top bedrijf. Duidelijke info. Goede prijzen. Fijne communicatie. Legt duidelijk uit wat hij gaat doen maar ook wat ik kan verwachten.
Een meedenkend vakman
Perfecte service, uitstekende communicatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid