facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Werkspoor Café De Leckere

Werkspoor Café De Leckere

Info

Werkspoor Café De Leckere. PIN ONLY
Ons proeflokaal met eetgelegenheid en terras aan een oude binnenhaven van het
Amsterdam-Rijnkanaal.



"Biologisch proeflokaal van Brouwerij De Leckere"
Adres: Tractieweg 43, 3534AP Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0852733455
Stad: Utrecht
Route: Tractieweg 43
Postcode: 3534AP


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 10:30 - 23:00
Donderdag: 10:30 - 23:00
Vrijdag: 10:30 - 00:00
Zaterdag: 13:00 - 00:00
Zondag: 13:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: De Leckere Werkspoor, Tractieweg 43 Utrecht, Werkspoorcafé Utrecht, Werkspoor Utrecht, De Leckere brouwerij, De Leckere Festival, Werkspoor Utrecht geschiedenis, De Leckere bierpakket
Recensies
Lekkere biertjes geproeft en een interessante rondleiding in de brouwerij. Daarna van een lekkere bbq genoten. Fantastisch verzorgd en zeker aan te raden.
Binnen 15 minuten bestellen was de begroeting. De halve haan werd rauw geserveerd, het aangeboden excuus drankje werd vergeten. Bediening gestressed. Hoge stoelen zitten waardeloos. Wannabe hipster tent met onterecht hoge prijzen voor standaard gerechten. Allemaal waren we het erover eens; nooit meer.
Werkspoor café is gesitueerd op een mooie locatie. De bediening is top. Voorgerecht salade, foto heerlijk. De prijzen aan de hoge kant. Prijs/kwaliteit. De stoelen aan de tafels zijn te klein voor lange personen. Daardoor zit je niet echt ontspannen. Dat is jammer.
Sfeervolle en gezellige gelegenheid met terras aan het water. Op het terras waar wij zaten was keus uit kleine en lange tafels met zowel hoge als lage zit. Indien gewenst schaduwrijke plekjes onder parasols of bomen. De bierkaart was uitgebreid met een grote selectie van De Leckere Bieren. Ook alcoholarme bieren. Wij namen van de borrelkaart een "Plankje Vol" wat een gevarieerde samenstelling is van bitterballen, kazen, vleeswaren, kip, chips en sauzen. Echt heerlijk! Personeel was heel gastvrij en vriendelijk. Wat ons betreft een aanrader.
Goed bier, mooi uitzicht, vriendelijk personeel. Niet naar toe gaan hoor, anders is het straks altijd vol.Eten: 5/5
Leuke locatie, maar de bediening is niet om over naar huis te schrijven. We kwamen voor een proeverij, maar kregen bij aankomst te horen dat we wel een beetje op moesten schieten. Om 5 uur was er namelijk een besloten feest.wij arriveerden om 15:30 Dus dat voelt niet als een warm welkom. Bij die proeverij wilden we wat frituur, maar dat mocht ook niet vanwege de besloten groep die om 5 zou beginnen. Vervolgens zien we een ander stel een prachtige plank met hapjes geserveerd krijgen. We begrepen van de ober dat die mensen dat vooraf besteld hadden. Ok, daar konden we wel wat begrip voor opbrengen. Konden wij dan misschien een bitterbal krijgen? Het antwoord was "nee". We moesten het doen met een schaaltje chips... Ik snap het personeelstekort, echt waar. Maar 1 portie bitterballen in die vetvijver gooien, zet niet direct je hele MEP onder druk. We hadden netjes gereserveerd voor een bierproeverij, dan mag je ook zeker wat bieden aan je gasten. Ook al is het beperkt. Of neem geen proeverij aan als je het personeel technisch niet aankan. Wij werden netjes afgescheept met een schaaltje chips.
We hadden gereserveerd voor lunch. Er waren 2 mensen van het personeel aanwezig, maar niemand in de bediening, dus kon de lunch niet doorgaan. Ik snap dat personeelstekort een probleem is, maar zo kun je klanten toch niet behandelen. Het is toch een kleine moeite om ons op de hoogte te brengen! Hier was de aanwezige vriendelijke chef het mee eens, maar als zzp'er kan hij daar natuurlijk niets mee. Erg jammer, want hoewel we hier al vaak zijn geweest, zal ik niet snel nog eens reserveren of spontaan langs gaan.
Leuke plek en inrichting, lekker bier en op de bediening was ook niks aan te merken maar het eten was echt ondermaats. We dachten eerst dat onze kip burgers vega burgers waren maar dit was niet het geval. Waarschijnlijk kwamen ze uit de vriezer, het smaakte namelijk verre van vers. Over de kipsaté was men ook niet te spreken.
Afgelopen zaterdagmiddag met de fiets naar De Leckere geweest. Het proeflokaal was leeg op het personeel na dat een selfie stond te maken. Een medewerker kwam op ons af met de vraag of we voor het Oktoberfeest kwamen. Nee ? Dat begon over 10 minuten dus of we weg wilden gaan. Verder geen klanten of aankleding in de buurt. Gelukkig zijn Maximus en Oproer een stuk gastvrijer !
Gezellige plek op een redelijke fietsafstand van centraal. De spareribs waren goed en de eigen biertjes Blond en Tripel pasten goedEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Werkspoor Café De Leckere.

Utrecht biercafé

openingstijden, locatie, vervoer. Tractieweg 43 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Werkspoor Café De Leckere adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Werkspoor Café De Leckere. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Werkspoor Café De Leckere delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Willem Slok Café Willem Slok 3 km Authentiek Utrechts café. interieurfoto samengesteld uit 5 foto's
Belgisch Biercafé Olivier Utrecht Belgisch Biercafé Olivier Utrecht 3 km Een heerlijke plek om gezellig wat te drinken of te eten. De kaart met bier en wijn ...
Cafe Olivier Cafe Olivier 3 km Een heerlijke plek om gezellig wat te drinken of te eten. De kaart met bier en wijn ...
Brewpub De Kromme Haring Brewpub De Kromme Haring 4 km Leuke rustige locatie met vriendelijk personeel. Een mooie bierkeuze, voor ieder wat ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid