facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Werkplekregisseur

Werkplekregisseur

Info

www.werkplekregisseur.nl
www.vandeweteringfacilitair.nl

Geschiedenis

Heeft u tijdelijk meubilair nodig? Of heeft u behoefte aan een nieuwe ergonomische werkplekken? Staat er een (interne) verhuizing gepland en wilt u een bezemschone oplevering?

Wij regelen het graag voor u!

Van steekwagens tot gecertificeerde handyman service. Montage en demontage. Verhuur, inkoop en verkoop van kantoormeubilair. Wij zijn uw partner! Ons brede assortiment biedt u de gelegenheid de juiste keus te maken.

Van de Wetering is al meer dan 15 jaar solide partner in de (her)inrichting van kantoorruimte. Of het nu gaat om een nieuwe bureaustoel of een totaalinrichting, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee in het creatieve proces en bieden u advies op maat.

Adres: Zaagmolen 10A, 4751 VL Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165-529615
Stad: Oud-Gastel
Route: Zaagmolen 10A
Postcode: 4751 VL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frame21 Roosendaal Frame21 Roosendaal 2 km Top locatie voor vergaderingen en flexwerker. Medewerkers zijn zeer aardig. Niet duur...
Recensies
Niks is Te gek....super service...mooie prijzen. Aardig personeel. Top dus
Vertaald door Google superservice Origineel super service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid