facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Werkhovin Wijnkopers

Info

Wijnspeciaalzaak & Slijterij • Wijnproeverijen • Proeverij op maat • Wijngeschenken voor het bedrijfsleven • Horeca Partner

Geschiedenis

De naam Werkhovin is een aantal jaren geleden ontstaan tijdens een van de familievakanties in Frankrijk. Wanneer wij een tafeltje reserveren in een restaurant, wordt onze naam Werkhoven door de Fransen steevast verkeerd beklemtoond, waarbij het lijkt of dat men ons "Werkhovin" noemt. Wanneer je dan wijnliefhebber bent en je relaties mee wil laten delen in mooie wijnen, dan is een bedrijfsnaam snel gevonden.

Werkhovin Wijnkopers is sinds 2009 gespecialiseerd in de mooiste wijn voor alle dag voor iedere smaak en elke beurs. Werkhovin Wijnkopers focust zich met een beperkt assortiment en goede prijs/kwaliteitsverhouding op de veeleisende particulier en het bedrijfsleven en behaalt op deze wijze voor alle betrokken partijen een zo hoog mogelijk rendement.

Naast een uitgekiend assortiment kwaliteitswijnen, kunt u bij ons terecht voor wijnproeverijen en uiteraard voor relatiegeschenken die wij samen met u op maat samenstellen.

Onze online shop is het logische vervolg op het vervullen van de functie van "old school" wijnleverancier voor onze zeer gewaardeerde relaties in de afgelopen jaren. Zoals u van ons gewend bent, hebben wij ons Wijnvoorselectieconcept ook op deze website toegepast, zodat u zich niet meer voor het wijnschap van de supermarkt hoeft af te vragen of u voor het mooie etiket of voor de lage prijs zult gaan. Prijs en kwaliteit zijn bij ons altijd in verhouding, daar hebben wij al voor gezorgd.



"Gespecialiseerd in mooie wijnen voor alledag & speciale gelegenheden en voor elke portemonnaie Kerst- en eindejaarsgeschenken Geschenkkisten met bedrijfslogo Wijnproeverijen Horecapartner Winkel & Webshop Bezorging door heel NL Afhalen mogelijk "
Adres: Leijensteinstraat 5, 5331CS Kerkdriel
Telefoonnummer: 31418634412
Stad: Kerkdriel
Route: Leijensteinstraat 5
Postcode: 5331CS



op zoek naar gerelateerd: Chamasûtra wijn, Florie wijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WijnToer.nl WijnToer.nl 964 meter Ga mee wijn ontdekken! Op WijnToer, ontdek je de lekkerste Nederlandse wijnen en de ...
Recensies
Altijd fijn advies. Hebben heerlijke wijnen in alle kleuren. Gastvrije deskundige hulp
Uitgebreid assortiment, persoonlijke service & goed advies!
Sindskort halen wij hier vaker een lekker flesje wijn. Veel verschillende soorten en verschillende prijscategorieën. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast zijn de winkeleigenaren vriendelijk, altijd in voor een gezellig praatje en geven ze fijn advies.
Heeft veel kennis van zaken en een sterk aanbod van wijnen. Erg tevreden over de geleverde wijnen.
Je krijgt super advies en de wijnen zijn heerlijk!!
Lekker wijnen en je kunt er ook proeven erg leuk.
Kan erg goed adviseren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid