facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Werken bij PRA Health Sciences

Werken bij PRA Health Sciences

Info

Werken bij PRA Health Sciences! Iets voor jou? Op deze pagina vind je de laatste nieuwtjes, vacatures en informatie over ons bedrijf.

Geschiedenis

In opdracht van farmaceutische bedrijven doet PRA Health Sciences wereldwijd wetenschappelijk onderzoek naar de werking van geneesmiddelen bij mensen. In Noord-Nederland heeft PRA Health Sciences de divisie Early Development Services (EDS) met zo’n 500 medewerkers. Hier wordt enerzijds klinisch- en anderzijds bioanalytisch onderzoek verricht. Onze klinieken zijn gevestigd in Groningen, en het laboratorium staat in Assen.

Werken bij PRA Health Sciences betekent dat je werkt aan de ontwikkeling van de geneesmiddelen van de toekomst. Het betekent ook werken aan jezelf en bijdragen aan de ontwikkeling en groei van PRA Health Sciences. De ontwikkeling van onze mensen is het succes van onze organisatie. Onze internationale cultuur en dynamische organisatie trekt vooral mensen aan die gericht zijn op professionele groei, een belangrijke pijler voor onze organisatie die we graag koesteren. We bieden je de mogelijkheden die je in staat stellen om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Kijk voor het meest actuele overzicht van alle vacatures op onze site: http://bit.ly/2mOGaaN

Adres: van Swietenlaan 6, Groningen
Telefoonnummer: +31 50 402 22 22
Stad: Groningen
Route: van Swietenlaan 6


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PRA Medical Research PRA Medical Research 0 meter We are PRA Good drugs improve patients' lives. That is why PRA does clinical research...
Certe Certe 212 meter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid