facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Werken bij Heilbron Groep

Werken bij Heilbron Groep

Info

Wij zijn de Heilbron Groep. Jouw partner op het gebied van financiële dienstverlening én risicomanagement. Wij zijn een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische organisatie die de ambitie heeft een toppositie in te nemen in de verzekeringsmarkt.

Geschiedenis

Achter het succes van de Heilbron Groep staat een team van ruim 110 enthousiaste professionals. Wij werken samen niet alleen hard, maar ook vieren wij samen alle successen.

Naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning en vitaliteit. Zo bieden wij aan om twee keer per week na werktijd samen te sporten. Want een fitte werknemer is een gelukkige werknemer. Heilbron Groep zou Heilbron Groep niet zijn als er geen personeelsfeestjes werden gegeven. Zo kunnen we stellen dat wij de meest uitbundige feesten kunnen geven in de regio! Typische Achterhoekse gezelligheid noemen we dat.

Binnen onze organisatie leven vier kernwaarden. Dit zijn persoonlijk, ondernemend, deskundig en betrouwbaar. Deze kernwaarden houden in dat je een keer koffie haalt voor je collega’s, je afspraken na komt, het zien van kansen en hierop inspelen, je vakkennis op de hoogte houden en oprecht en eerlijk zijn tegen elkaar.

Adres: Edisonstraat 92, 7006RE Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 0314 - 37 32 60
Stad: Doetinchem
Route: Edisonstraat 92
Postcode: 7006RE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Werken in de verzekeringen, Heilbron Leusden, Heilbron Apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heilbron Assurantiën Heilbron Assurantiën 0 meter Zeer tevreden al zeker 25 jaar mijn verzekeringen goed geregeld. Vriendelijke medewer...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid