facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Werk-verkeer

Werk-verkeer

Info

Bedrijfswagen inrichting | Dubbele cabine | Carrosserie | Signalering | Reclame | Bedrijfswageninrichting |
Accessoires | Sidebars
www.werk-verkeer.nl

Geschiedenis

Bij werk-verkeer is bedrijfswageninrichting geen bijzaak, maar hoofdzaak! En dat tegen de scherpste condities!

Uw bedrijfswagen is het visitekaartje van uw bedrijf. Geef hem dan ook die uitstaling van binnen en buiten

Wij bieden een merk en dealer onafhankelijk advies over welk conversie vraagstuk dan ook.

Werk-verkeer bied ook het one stop shopping principe, en dat tegen scherpe prijzen.

Montage kan bij een van onze inbouwstations, op locatie of bij uw bedrijfswagendealer.

Wij denken graag voor en met u mee.



"Wij zijn een merk onafhankelijke bedrijfswagen inrichter. Met jarenlange ervaring en een persoonlijke benadering. Wij hebben geen chique pand of dure overhead, maar top kwaliteit producten tegen nette prijzen. Chris kunt u voorzien van een echt advies op maat, toegespitst op uw wensen en werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. *bedrijfswageninrichting *beveiliging *sidebars *imperialen *bestickering en nog veel meer. Komt u langs voor een goed kop koffie? Wij zijn ook Zaterdag geopend! Dan gaan we samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Tot snel!"
Adres: Voorburggracht 311, 1723HP Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 072-8448745
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Voorburggracht 311
Postcode: 1723HP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 15:00

Recensies
Ondanks dat wij niet bekend waren met dit bedrijf. Na telefonisch contact en onder tijdsdruk fantastisch geholpen. Vertrouwen en begrip. Team DSM-Firmenich. Dank u wel
Helaas zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ik weet niet wat er op dit moment januari 2022 met dit bedrijf aan de hand is, maar na het stellen van een aantal vragen en twee korte mailtjes lukt het niet om met dit bedrijf contact te krijgen. De twee antwoorden die ik per mail kreeg duurde meer dan een week en daarna geen contact meer kunnen krijgen. De vaste lijn is steeds in gesprek en uiteindelijk voicemail: ingesproken met vraag om terug te bellen, maar helemaal niets. Mobiele nummer hetzelfde. 2x automatisch antwoord en of je dan maar een berichtje wilt sturen, meermaals gedaan, maar no reactie. WhatsApp wordt niet gelezen, op SMS geen antwoord. Beste Chris, als je NIETS wilt verkopen haal je site dan uit de lucht en schrijf je uit bij de KvK, dat scheelt heel veel ergernis bij je potentiële klanten.
Ik kwam veiligheidssloten tegen op Marktplaats, voor mijn bedrijfsbus, ook nog tegen een redelijke prijs. Chris van Werk-Verkeer een mailtje gestuurd met mijn wensen, kreeg bijna direct antwoord. Telefoonnummers uitgewisseld en mijn email-adres en mijn verdere gegevens. De bestelling werd nog dezelfde dag door Chris verzonden, ik had nog niet eens betaald! De volgende dag werd alles netjes thuisbezorgd, aangetekend. Ik kreeg keurig via de mail de factuur en de montage-handleidingen om de sloten op mijn bus te kunnen monteren. Petje af Chris! Fijn om zaken met u te doen. Bedankt! Werk-Verkeer is echt een aanrader als je spullen voor je werkbus nodig hebt.
Ben zeer tevreden over de totale werkzaamheden en de leveringen . Komt zijn afspraken na . Inbouw van de kasten was perfect gedaan en ook nog eerder klaar kan de Auto ín de avond nog ophalen . Chris Bedank voor de goede service.
super service. Alles netjes op tijd geleverd, netjes verzorgd en duidelijke communicatie. zoals het hoort. prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Na offerte aanvraag terugkoppeling met adviezen. Inbouw keurig uitgevoerd. Geen snel en niet goed, maar goed verzorgd
Vandaag pasklare set gemonteerd bestaande uit zijwanden en vloerplaat. Prima pasvorm en dus een prachtig resultaat !
Goede levering. Stond mooi klaar voor me. Mooi product. Geen ingewikkeld gedoe. Een aanrader.
Goed advies en snelle installatie. Alles is ondertussen ingebouwd en werkt top.
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid