facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weren Graszoden V.O.F

Weren Graszoden V.O.F

Info

Weren graszoden kweekt al meer dan 42 jaar graszoden van top kwaliteit. Verkoop aan particulieren, hoveniers, tuincentra`s, groothandel.

Geschiedenis

In Noord-brabant in Boekel tussen Helmond en Uden kweekt Weren Graszoden al sinds 1974 graszoden van uitzonderlijk hoge kwaliteit. We kweken de graszoden altijd met veel zorg en tijd zodat we een mooie stevige onkruidvrije groene mat hebben voor de verkoop en zorgen er voor dat we altijd dezelfde kwaliteit leveren.



"In Noord-brabant in Boekel tussen Helmond en Uden kweekt Weren Graszoden al sinds 1974 graszoden van uitzonderlijk hoge kwaliteit. We kweken de graszoden altijd met veel zorg en tijd zodat we een mooie stevige onkruidvrije groene mat hebben voor de verkoop en zorgen er voor dat we altijd dezelfde kwaliteit leveren."
Adres: Gemertseweg 15, 5427ET Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 0492 322 773
Stad: Boekel
Route: Gemertseweg 15
Postcode: 5427ET


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Graszoden Cuijk, Graszoden kwekerij, Graszoden berekenen, Graszoden kopen Boxmeer, Dikte graszoden, Grondbewerking voor graszoden, Graszoden Wanroij, Graszoden informatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LMB Donkers LMB Donkers 2 km Komen er al sinds de eerste dag. We hebben er alle trekkers in onderhoud en dat gebeu...
Recensies
Ik ben goed geinformeerd tijdens het bestellen en het gras is snel en goed geleverd. Als ik nog een keer graszoden nodig heb kom ik hier terug!
Goede service, komen afspraken na en de kwaliteit van de grasmatten ziet er goed uit. Top service!
Topgras . Goede kwaliteit, goed advies en liefde voor hun product.
Wij haalden graszoden bij Weren Graszoden en zijn blij met de kwaliteit. Toen bleek dat we tekort kwamen, belden we en konden we dezelfde dag nog de extra graszoden halen. Zo konden we onze tuin afmaken! Dank je wel!
Super mama toffe zoon en het gras is bij ons nu groener als bij de buren . Wat leuk om zo leuk zaken te doen en ook nog kwaliteit te krijgen .
Gras ligt nu 3 weken in onze tuin. Zeer goede kwaliteit en natuurlijke kleur. Tevens hecht het snel met de ondergrond.
Op aanraden van vrienden en familie besteld bij Weren. Online besteld, telefonisch aflevering gepland. Goede aflevering incl. uitleg en tips voor de aanleg en het onderhoud. Dit weekend geleverd, na goede voorbereiding snel gelegd en groeit super snel. Zelfs de restanten zien er nog steeds groen en bruikbaar uit na 4 dagen. Vriendelijke mensen en wij kunnen direct genieten van ons gras.
Waarom zou je nog kunstgras nemen? Voor een paar euro heb je echt gras in je tuin. Voelt veel prettiger met warm weer! Wij hebben maar 12m2, maar het is heerlijk. Op bestelling gesneden, dus "vers" gras.
Top kwaliteit graszoden, met een glimlach
Mooie sterke graszoden, iedere dag vers gesneden op bestelling. Inclusief bemesting en onderhouds producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid