facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wereldwinkel Maassluis

Wereldwinkel Maassluis

Info

De enige echt andere cadeauwinkel in Maassluis

Geschiedenis

De Wereldwinkel is de enige echt andere cadeauwinkel in Maassluis. Bij Wereldwinkel Maassluis koopt u mooie en vooral exclusieve cadeaus en mooie dingen voor in huis uit niet-westerse culturen. In onderzoeken staan Wereldwinkels aan de top wat betreft assortiment en klantvriendelijkheid. Alles wat u in de Wereldwinkel Maassluis vindt, is afkomstig van producenten die er een rechtvaardige prijs voor krijgen en zo een menswaardig bestaan kunnen opbouwen. Met uw aankoop helpt u hen daarbij. Behalve cadeau-artikelen koopt u bij ons ook Fairtrade chocolade, koffie en thee, sauzen, olie, wijn, honing en nog veel meer smakelijke zaken.



"De winkel voor fairtrade, duurzame, eerlijke en gewoon prachtige cadeau's, kaarten, sieraden en hebbedingen. Tevens hebben wij een ruim assortiment Talens hobby- en schilderverf/penselen/doeken e.d. De hipste Wereldwinkel van Nederland!"
Adres: Dr. Kuijperkade 7, 3142GB Maassluis
Telefoonnummer: 010-5901646
Stad: Maassluis
Route: Dr. Kuijperkade 7
Postcode: 3142GB



op zoek naar gerelateerd: Wereldwinkel Maassluis openingstijden
Recensies
Leuk! Deze Wereldwinkel heeft gewoon hele hippe spullen. Met recht de hipste Wereldwinkel van Nederland.
Hele leuke, mooie en veelal unieke cadeaus / artikelen
Niet duur de prijzen vallen reuze mee
Omdat het een mooie winkel is.
Leuke spullen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid