facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wereldwinkel Heesch

Wereldwinkel Heesch

Info

Wereldwinkel Heesch verkoopt originele cadeaus, (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu.

Geschiedenis

Wat wil de Wereldwinkel

Eerlijke handel staat voor een gelijkwaardige manier van handelen. Gebaseerd op dialoog, transparantie en respect. De Wereldwinkel geeft de koffieboeren, houtsnijders en keramisten een stem. Met het inkomen dat zij verdienen door de verkoop van hun producten, kunnen zij een beter leven opbouwen. Een leven zonder armoede en met voldoende kansen op ontwikkeling. De Wereldwinkels vinden dat de wereldhandel moet veranderen zodat producenten die kans ook echt kunnen krijgen. Met de verkoop van producten laten zij zien dat handel ook anders kan. En bieden zij de Nederlandse consument een keuze. Koop je een cadeau in de Wereldwinkel, dan draag je bij aan de ontwikkeling van de makers.

Verkoopfilosofie

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij.

De Organisatie

De Wereldwinkels zijn aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels. De vereniging lobbyt op internationaal niveau voor een rechtvaardige wereldhandel. De vereniging controleert ook de bedrijven die eerlijke handel leveren op de criteria van eerlijke handel. De winkels ontvangen ook ondersteuning bij de exploitatie, waaronder inkoopadviezen, sturing op verkoopcijfers en marketing communicatiemiddelen.

Adres: De misse 4, 5384 BZ Heesch
Telefoonnummer: 0412-452191
Stad: Heesch
Route: De misse 4
Postcode: 5384 BZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IPG Bernheze IPG Bernheze 464 meter Integraal Platform Gehandicapten Bernheze
Checkpoint Checkpoint 538 meter Jongerencentrum Checkpoint van ONS welzijn geeft jongeren een eigen plek in Heesch
CV de Rommelpot CV de Rommelpot 557 meter De Rommelpot is een carnavalsvereniging uit Heesch die al meer dan 50 jaar bestaat. D...
Recensies
Wereldwinkels zijn altijd leuk om rond te snuffelen voor fijne cadeautjes
Niet mijn ding.
Prachtige winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid