facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wereldwinkel Bunschoten-Spakenburg

Wereldwinkel Bunschoten-Spakenburg

Info

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu.

Geschiedenis

Fairtrade bij de oude haven

Wereldwinkel Bunschoten-Spakenburg is gevestigd in het centrum van Spakenburg, achter de historische botterwerf. Op een steenworp afstand van onze winkel in de Havenstraat vindt u onder andere de oude haven, de VVV en Museum Spakenburg.

U kunt vlakbij onze winkel gratis parkeren op het parkeerterrein van sportpark de Westmaat, de thuishaven van de roemruchte voetbalclubs SV Spakenburg en IJsselmeervogels.



"Wereldwinkel Bunschoten-Spakenburg is gevestigd in het centrum van Spakenburg, aan de oude haven. Uiteraard zijn er volop fairtrade producten te vinden. Het bekendste Fair Trade product zijn de Tony Chocolonely repen, waarvan we alle smaken op voorraad hebben.Onze winkel aan de Oude Schans 90 zit in een monumentaal pand en grenst aan de historische botterwerf. Voor onze deur wordt hard gewerkt om de fraaie botters in de vaart te houden.In onze Wereldwinkel is ook het informatiepunt van de VVV aanwezig. We verkopen daarom ook een aantal typisch Spakenburgse producten en we vertellen je graag over onze mooie gemeente. Je kunt vlakbij onze winkel gratis parkeren op het parkeerterrein van sportpark de Westmaat."
Adres: Oude Schans 90, 3752 AH Bunschoten
Telefoonnummer: 31332996670
Stad: Bunschoten
Route: Oude Schans 90
Postcode: 3752 AH


Recensies
Wat een ontzettend warm onthaal! We gaan de toerist uithangen en vandaag bestaat toevallig de winkel 50 jaar. We mochten zelfs op de aangrenzende botterwerf kijken en we kregen een rondleiding, een pen en chocola. De vriendelijke aangeboden koffie hebben we afgeslagen. Dat het nog bestaat in deze tijd! Super!
Wat een lieve mensen zijn daar fiets slot was kapot. Werd gelijk geholpen .geweldig.
Plaats met oude boten in haven lijkt een museum leuke terassen langs water
Ze hebben altijd wat leukste
Ik werk als vrijwilliger in de wereldwinkel.
Goed. Overzichtelijk. Vriendelijk.
Alleen even gekeken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid